tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за спазване на законите.........
Collapse
X
-
ele написа:krasio_79bs написа:ele написа:krasio_79bs написа:А ти зачете ли се с какво започва поста ми?’’Не е добре да се кара като луд, но не добре и да се влачиш по пътя.’’
Коментар
-
krasio_79bs написа:Някъде да си видяла в моите мнения че е нормално да се кара с превишена скорост???Навсякъде ти разправям че просто не намирам за нормално при ограничение 90 или 130 ти да караш с 60 ако няма ситуация която да го изисква.Толкова ли са трудни за проумяване думите ми?Замисли се като караш с 60 на магистралата в лявата лента и някой тръгне да те изпреварва с 90,но не погледне в огледалото че друг го изпреварва с 130км колкото е разрешеното.И искаш да ми кажеш че в такава ситуация нямаш грам вина,така ли да го разбирам?ЗА какво по дяволите се строят магистрали???Да караме с 60км на тях ли?Ами защо тогава всички мощни коли се ограничават електронно на 250км.Тия дето ги правят имат ли мозък.Нали има ограничение 130 максимум.Я им напиши по един гневен мейл да ги поставиш на мястото им.Не си мисли че само ти си преживяла пътен инцидент.И каква е разликата дали ще те блъсне някой на 18 или някой който има 18 години зад волана?Разлика никаква за мен.За всяка ситуация при ПТП има куп фактори които са непредвидими.Ако те е страх да излизаш на пътя,не го прави.Има една приказка която важи за всички водачи "Като седнеш зад волана с единия крак си в затвора,с другия в гроба’’.Колкото и да не ми се иска е така.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
не искам да обиждам ама много ...........същество си -става въпрос за това( за това което говорим) не е редно на извънградско да има ограничения 40 или 50 след като е направено за по-висока скорост особено с 2 платна.Но ти все отиваш там да не караме като луди,къде съм казал,че карам като луд..??????????ама ти си знаеш твоето.Разбери просто изказваме мнение за това.Как не разбра,че не говорим за това да караме с 130 при 90 ограничение.ама айде спирам да пиша...."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
cenitel написа:не искам да обиждам ама много ...........същество си -става въпрос за това( за това което говорим) не е редно на извънградско да има ограничения 40 или 50 след като е направено за по-висока скорост особено с 2 платна.Но ти все отиваш там да не караме като луди,къде съм казал,че карам като луд..??????????ама ти си знаеш твоето.Разбери просто изказваме мнение за това.Как не разбра,че не говорим за това да караме с 130 при 90 ограничение.ама айде спирам да пиша....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
какво ли не правят някои потребители на този форум, за да изкарат архивни теми, пуснати преди повече от година и половина, за да компрометират някой - ей тъй, защото на българина никой не може да му казва какво да прави - ако му кажеш да не сърба - на един километър ще го чуеш как го прави. Ако му кажеш, че не е редно да пръцка на обществено място, ще хапне чесън и ще се отреже геройски.... М,да българинът се слави с ината си - важното е винаги да се прави обратното, независимо от платената цена. Да, може да е писал подобни теми преди повече от година и половина, но в тази темя човекът се изказва доста адекватно. Я кажете, че ми е любопитно, за да се изкарате една педя по-прави и да му забиете един крак в задника, колко време загубихте да се ровите из архивите на форума?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:какво ли не правят някои потребители на този форум, за да изкарат архивни теми, пуснати преди повече от година и половина, за да компрометират някой - ей тъй, защото на българина никой не може да му казва какво да прави - ако му кажеш да не сърба - на един километър ще го чуеш как го прави. Ако му кажеш, че не е редно да пръцка на обществено място, ще хапне чесън и ще се отреже геройски.... М,да българинът се слави с ината си - важното е винаги да се прави обратното, независимо от платената цена. Да, може да е писал подобни теми преди повече от година и половина, но в тази темя човекът се изказва доста адекватно. Я кажете, че ми е любопитно, за да се изкарате една педя по-прави и да му забиете един крак в задника, колко време загубихте да се ровите из архивите на форума?
Коментар
-
Ele, ти се смяташ за нещо повече от нас? Начинът, по който използваш събирателното "българинът" и нещата с които го осмиваш с промъкващия се намек, че "ти не си от тях", е много жалък. Българинът се слави с ината си, така ли? Най-големият инат който съм виждал тук си ти.С тоталната си неспособност да приемеш чуждата гледна точка, с реенето ти из форума, подобно на лешояд кръжащ над саваната, в търсене на теми, в които да демонстрираш висок морал, спазване на закона, непримиримост към "лошите", ти си въплъщение на този инат. Аз не компрометирам никой. Но не мога да приема да ми чете морал човек, който е написал онова. В тази тема се изказва адекватно, погледнато от твоя гледна точка. Но там би написала, че е убиец. Това е първият намек за някаква гъвкавост от твоя страна - тук той те подкрепя и ти ще си затвориш очите. Мдааа. Но е лицемерно. Повече би ме впечатлила безкомпромисност от твоя страна. Шекспир казва: "Бъди какъвто щеш, но бъди изцяло и докрай" Е, ти не си изцяло и докрай. Да, ние сме злите, но не сме лицемери.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
krasio_79bs написа:ele написа:какво ли не правят някои потребители на този форум, за да изкарат архивни теми, пуснати преди повече от година и половина, за да компрометират някой - ей тъй, защото на българина никой не може да му казва какво да прави - ако му кажеш да не сърба - на един километър ще го чуеш как го прави. Ако му кажеш, че не е редно да пръцка на обществено място, ще хапне чесън и ще се отреже геройски.... М,да българинът се слави с ината си - важното е винаги да се прави обратното, независимо от платената цена. Да, може да е писал подобни теми преди повече от година и половина, но в тази темя човекът се изказва доста адекватно. Я кажете, че ми е любопитно, за да се изкарате една педя по-прави и да му забиете един крак в задника, колко време загубихте да се ровите из архивите на форума?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Бре голям спор се разви в тая тема .Имам само два доуточняващи въпроса . Първия е само аз ли съм карък та до сега никога не съм настигал бавнодвижещи се и пъплещи автомобили по пътищата ? Настигал съм и съм карал след тях след като има знак за допустима скорост и и движещите се пред мен се движат с тая допустима скорост. Та трябва ли да почна да ги изпреварвам защото сам решавам че мога да карам с повече от разрешената скорост ?Или според някой тия които спазват ограниченията за тях са бавнодвижещи се автомобили и водачите им са "пенсионери " . Второ , голям спор има че по магистралите се движели с 60 - 70 км . Ами колеги на магистралите платната са най малко три: едната е аварийна лента и най лявата е за наизпреварване и каране с каквато скорост прецениш . Какво ви бърка ,че някой в средната лента се движи с 70 км примерно . Даваш ляв мигач минаваш в най лявата лента и го задминаваш и карай . Просто тоя не задържа движението . Друго ако и двете ленти са натоварени автомобил до автомобил , но то тогава почти всички се движат с една и съща скорост.Така ,че не виждам никакъв проблем . Който иска нека си чупи главата и да кара и с 200 . Закона дава до 130км на магистрала у нас.
Коментар
-
а за каране с 20 на двупосочен път с по едн алента и постоянно завой какво става? независимо от закона и т.н. става колона, все някой се изнервя и тръгва глупаво да изпреварва и опааа челен. защото пътя е същия в следващите 20 км и ако се кара така ще се пътува още час, вместо 15 мин. в такъв случай защо няма кой да отбие камиона или колата, която кара бавно? това също е по закон, но сигурно 10000000 пъти съм минавал покрай полицаи, аз съм зад тир и след мен 200 метра колона, но куката не спира тира и да го глоби както е по закон, защото той е длъжен да отбие като направи колона. е, разирам, че хората не могат постоянно да спират, то докъде така, но отново опираме до пътищата.... да ни направят магистрали и няма д ами пречат каращите със 60, щтоо ще мога да ги изпреваря, не че сега не мога, ама по трудноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Абе между другото нисколетящите, с колко преминавате през "Петолъчката" в посока София-Бургас и обратно? А пробвали ли сте да завиете от Ямбол за София, т.е. да пресечете веднъж пътя и после да се влеете в него, тъй като за наляво е точно такава маневрата?Ако не сте, съветвам ви да пробвате, особено при малко по-натоварено движение и нисколетящи колеги.
Коментар
-
коцев написа:Бре голям спор се разви в тая тема .Имам само два доуточняващи въпроса . Първия е само аз ли съм карък та до сега никога не съм настигал бавнодвижещи се и пъплещи автомобили по пътищата ?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар