А случайно да знаете радардетекторите дали ще вършат работа при новите радари,че като гледах списъка и местонахождението им тръпки ме побиха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Списък с местоположението на новите радари
Collapse
X
-
За савер всичко колеги казват,че работи на 95% процента,но камерата заснема,когато радара засече от 8 км нагоре над допустимата.Днес в вестника прочетох,че толеранса е 8-10 км извънградско и 5 градско.До колко ще е вярно"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Камери с радар има на пътя Русе-София между разклона за Тръстеник и разклона за Две Могили - на "мидата" -снима в двете посоки.В Русе на бул. България на бензиностанция Лукойл над жк. Здравец изток - снима в двте посоки.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
VesMil написа:Има и на входа на Стара Загора от Магистралата точно преди разклона за летището.Ограничение 50км/чВчера я видях , нещо правеха ,бяха разпънали доста кабели имаше и патрулка, същото беше и при камерата която е в обратна посока до Автокъщата.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:VesMil написа:Има и на входа на Стара Загора от Магистралата точно преди разклона за летището.Ограничение 50км/чВчера я видях , нещо правеха ,бяха разпънали доста кабели имаше и патрулка, същото беше и при камерата която е в обратна посока до Автокъщата.
Коментар
-
vital написа:На мен ли ми се струва или има нова камера тип фотоапарат на Цариградско от Плиска към Орлов мост? Пиша тип фотоапарат, защото ми се струва че има светкавица. Малко след един знак 50.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар