Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Списък с местоположението на новите радари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А случайно да знаете радардетекторите дали ще вършат работа при новите радари,че като гледах списъка и местонахождението им тръпки ме побиха.
    FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

За савер всичко колеги казват,че работи на 95% процента,но камерата заснема,когато радара засече от 8 км нагоре над допустимата.Днес в вестника прочетох,че толеранса е 8-10 км извънградско и 5 градско.До колко ще е вярно
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Камери с радар има на пътя Русе-София между разклона за Тръстеник и разклона за Две Могили - на "мидата" -снима в двете посоки.В Русе на бул. България на бензиностанция Лукойл над жк. Здравец изток - снима в двте посоки.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0...20&ie=UTF8&z=8
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

входа на Стара Загора

От днес има и 1 нова стационарна камера: На входа за Стара Загора от Нова Загора- срещу Метро: ограничение 50км/ч

Коментар

Има и на входа на Стара Загора от Магистралата точно преди разклона за летището.Ограничение 50км/чВчера я видях , нещо правеха ,бяха разпънали доста кабели имаше и патрулка, същото беше и при камерата която е в обратна посока до Автокъщата.

Коментар

На мен ли ми се струва или има нова камера тип фотоапарат на Цариградско от Плиска към Орлов мост? Пиша тип фотоапарат, защото ми се струва че има светкавица. Малко след един знак 50.

Коментар

Абе попитайте кмета на Сливен Лечков и той ще ви каже къде има и къде няма камери.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

VesMil написа:
                    Има и на входа на Стара Загора от Магистралата точно преди разклона за летището.Ограничение 50км/чВчера я видях , нещо правеха ,бяха разпънали доста кабели имаше и патрулка, същото беше и при камерата която е в обратна посока до Автокъщата.
                    че там не е ли само една камера ?
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

коцев написа:
                      Абе попитайте кмета на Сливен Лечков и той ще ви каже къде има и къде няма камери.
                      трябва всички да правим като него

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        VesMil написа:
                        че там не е ли само една камера ?
                        Беше една, сега има и в двете посоки!!!

Коментар

благодаря за инфото аз знам само за едната

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ако иде реч за тази до автокъщата, която е - няма никой вътре.Хванахме се на бас с приятел и спирах да гледам, празно е.Друг е въпроса, че не се знае, кога ще я монтират пак
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vital написа:
                              На мен ли ми се струва или има нова камера тип фотоапарат на Цариградско от Плиска към Орлов мост? Пиша тип фотоапарат, защото ми се струва че има светкавица. Малко след един знак 50.
                              Явно не ми се струва. На около 200-300метра(може и повече да са) след Полиграфическия. На около 100тина метра след ограничението 50.Ново

Коментар

Ха дано. Приветствам всяка камера в София ( и в страната ). Дори предлагам да направят като в Зоопарка - да си "осиновяваме кръстовища"
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X