Аз имам ardo вече на 14 години а е като нова притежаваме я откакто се нанесохме в новия апартамент. До сега само една помпа съм сменил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за избор на лепило
Collapse
X
-
Аз пък съм карал 20 години с една ПЕРЛА 05. Сега само я прескачам в гаража на вилата и още не съм я прежалил да я изхвърля щото още си бачка. От 3 години съм със Зануси ама ремонтите почнаха още от първия месец.Докато беше в гаранциа май нямаше нещо да не е подменено. И сега да чукна на дърво вече проблемите спряха.
Коментар
-
Абе истината е, че няма нищо като хората на пазара. В момента съм с пералня Зероват ( Италианска ). Имам я 14 години - никакви ядове, но моите родители последните 4-5 години така и не случиха на техника. За съжаление и "марковото" е вече от гаражчето на бай Марко.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
истината е, че всички ги правят нарочно така да се чупят. аз затова си взех беко, най-евтината беше на пазара, 3 та година и не е имало проблем- по-безшумна е от занусито на приятели и по- здрава от индезита на други, дето на 3тата година я изхвърлиха след не знам си кое сменяне на целия баран, че бил с лагера отзад. и телевизор си взех беко, вече 2 год минаха. само бекоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар