Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Според вас кой е прав и кой крив ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    NikMar написа:
    Ако сервиза са постъпили професионално нямало да имат проблеми с клиента, казвам клиента без значение какъв е той, бял или чер, циганин или българин. За мен това е непрофесионално на части да търсиш дефекти по метода на пробите и грешките, професионално е и най-лесно да му направят първо диагностика - компресия, тест на комп и т.н. и чак тогава да мо кажат какво е според тях състоянието на колата и какво трябва да се прдприеме и клиента да си решава какво да прави, ако излезе още нещо извън тази диагностика да се уведоми клиента и да се пита за мнението му какво да се предприеме.
    Да и аз така мисля.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

    Коментар


      #17
      Моите патила в сервиза на Кафеджиев."Е здравейте съфорумци.Да напиша и аз моята история за сервиз Кафеджиев-Бургас.Термостата ми се предаде и няма загряване моята Мареа 1.8 мотор 113 кончета.След справки по сервизи и магазини и разбиране че с помалко от 60 лв.за термостат няма да се размина реших да посетя сервиза(дата12.12.2008 петък).След ровене из компа за цена ми казаха 60 лв.термостат+20лв.за труд и антифриз колкото разсипят за 10лв.По тяхни сметки всичко за 90лв.Днес 15.12.2008 отивам да се разделя със стария термостат и 100чката за ремонт.показвам даже на приемчика че съм с ГИ и компа е захванат за стойката на акумулатора и питам дали не е проблем и след уверения че изобщо не им пречи си давам колата за ремонт.След 2 часа ми се обадиха че съм готов,да ида да си я взема.Радост неземна ще си имам парно.Влиза да си платя за ремонта и ми заявяват че дължа 134лв.След като се съвзех малко от шока я питам лелката защо толкова много след като сме се разбрали за 90лв.И тя ми заявява че термостата бил84лв+труда+6лвза антифриз.Смятам аз и пак не ми излизат сметките84+20+6=110лв и пак се почват кавги и обеснения че термостата бил по-скъп.Смятам аз пред нея и пак и задавам въпроса защо ми иска повече и тя изведнъж ми заявява че труда не бил 20 ами 40лв.защото ми били разкачали компютара на ГИ.Аз и казвам добре аз ви попитах дали ще пречи казахте ми че не е проблем и няма да пречи.защо ми иска 40а не 20 лв.и се почна едно мънкане и увъртъне на което и казах че искам да разговарям със собственика на сервиза.И ооооо чудо ремонта ми се намали на 108лв.от лелката.Аз пак настоявам че не ми струва толкова ремонта защото съм се договорил за термостат от 60лв.не от 84лв.Все пак нали сме се разбрали за толкова пари,а и като имам 100 кинта как да и дам 108.След още настоявания да разговарям с шефа,ми заявиха че видиш ли компромис щели да ми направят и ще ми струва само 100лв.Дано поне ремонта да е качествен че ако и ремонта не бива големи ядове ще берът с мен."Никога повече няма да стъпя там.Като за финал мога да добавя че за капак на всичко ми бяха разместили и буксата където е закачен датчика за светлините на задната скорост.В резултат на което първо смених крушка после и датчик за да се окаже накрая че проблема е в не добре закачената букса.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

      Видео от Италфест 2011

      Коментар


        #18
        Такава плоска, поръчкова статия и вие я коментирате? Като гледам колегите от Бургас колко са доволни от сервиза и съвсем ми се изяснява ситуацията.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

        Коментар


          #19
          "Няма лоша реклама" беше казал някой.Много отдавна няма какво да се пише за "Атака", нищо ... ама нищо не им раждат главите и като няма какво да привлече вниманието върху тях, намират се разни такива измекярски скандалчета като това.Кой на кого пляснал един шамар, кой пръднал на прием, кой бил с риза на карета вместо с бяла ...Белким някой с нещо запомни лице или име, иначе няма с какво да направят впечатление.А за сервиза ... сигурно имат трески за дялане, само клиентите им могат да кажат.А и аз идеален сервиз не знам.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

          Коментар


            #20
            Не искам да коментираме статията. Тя очевадно е поръчкова с определена насоченост. Идеята ми е да коментираме ситуацията и фактите изложени от сервиза.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

            Коментар


              #21
              За тоя сервиз съм чувал само негативни коментари...

              Коментар


                #22
                krasio_79bs: Затова ми е по-евтино да шибна камшика и да отскоча на 90 км. на запад от Бургас в един определен сервиз за нашите марки ...Когато последния път ходих имаше коли от Пловдив, София и В. Търново. Така например: За монтаж-демонтаж на алтернатор + евентуален ремонт и проверка на подгревни свещи с диагностика в Бургас ми искаха 200 лв.с труда - за същите манипулации платих 87 лв. в Ямбол и бях готов за 2 часа. Пътните ми са около 15-16 лв. в зависимост от цената на Нафтата, а от обслужването и майсторлъка съм много доволен и не само аз де.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

                Коментар


                  #23
                  Колега,аз като си сменях термостата бях млад и зелен .Сега вече съм наясно къде да ходя на сервиз.Вчера пихме кафе с колегите ’batproho’ и ’reter’.И те също ми похвалиха сервиза на hit-ko в Ямбол.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

                  Видео от Италфест 2011

                  Коментар


                    #24
                    [quote="krasio_79bs"]Колега,аз като си сменях термостата бях млад и зелен .Сега вече съм наясно къде да ходя на сервиз.Вчера пихме кафе с колегите ’batproho’ и ’reter’.И те също ми похвалиха сервиза на hit-ko в Ямбол. :36_2_25Да, за там иде реч. А ние сме на 90 км. от Ямбол и се оказа, че си заслужаваПС: Къде пиете кафе ?...Хайде ще ти пиша на лични, че ще замирише на бургаски битовизми.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

                    Коментар


                      #25
                      Статията според мен е нагласена. Могло е да се случи с всеки. Ако човека не беше от Атака какво? Все тая. Някой намат думи за Атака, аз пък нямам думи за журналистите.
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

                      Коментар

                      Working...
                      X