iuly_vn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приятели или познати с общи интереси?!?
Collapse
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Cepheus написа:няма приятели и познати,всичко е интересиФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
mnpenchev
Malone написа:iuly_vn написа:Такъв който ако вдигнеш от сън и кажеш ,,Убих човек, да те попита - къде ще копаем". Това бе тъпа метафора, но е така.
Коментар
-
fihi
Боби, специален поздрав.Писах, трих и пак не можах да напиша точно какво беше усещането когато чух тази песен.Като я чуеш ще разбереш какво искам да кажа.http://www.vbox7.com/play:275f88f7"Приятели"Когато стигнеш ти на върха,приятели много те държат за ръка,но паднеш ли някога, колко от тяхръка ще протегнат да те спасят?Припев:Кой ще ни пази от тези приятели?Пият със нас и тровят с лъжи!Тайно се радват, когато грешим,и винаги нещо ние дължим!Кой ще ни пази от тези приятели?От враговете се пазим сами!Точно когато сме във беда,те ни забиват ножа в гърба!Когато имаш слава, пари,богат си със много приятели ти.Изгубиш ли всичко, колко от тяхдо теб ще останат да те утешат?----------------------------
Коментар
-
Humppa
Човек рано или късно, леко или болезнено, осъзнава че понятиети приятели е в единствено число...
Коментар
-
iuly_vn написа:Добра тема. Сякаш наистина имаше нужда от нея. Нищо че форума е за коли. Никога не съм се замислял за хората, които ни използват. А те са навсякъде около нас. Знаеш ли, че когато ги игноираш те започват да те уважават. Това съм го забелязъл и го спазвам, но сега се хващам че е така. Може би нещо импулсивно ме е карало да го правя и живея по тоя начин. Нямам приятели. Помагам на хората и ми доставя радост, но нямам такива които да нарека приятели. Имах един, който и на сън да вдигна, идва и не пита. Такъв с който като сме нямали средства, сме яли боб заедно със семействата си и децата ни, такъв с който като сме нямали лев сме деляли всичко, което ни е оставало. Със същия тоя когато един от нас е имал е давал на другия без да му държи сметка колко са или пък да стане дума за връщане. И когато един от нас е имал, сме оставяли по пет хилядарки в заведение. Независимо кой. Вднъж през ноща се случи да пътувам надалеч изненадващо и по опасна за мен ситуация и само му казах след час да е готов. Даже не ме попита къде ще ходим а дойде начаса, подготвен за най лошото. За съжаление почина инцидентно, наскоро. А бе млад и му се живееше. Това наричам аз приятел! Сега се грижа и за неговите деца. Такава ни бе повелята, че ако с един от нас стане нещо, другия ще продължи делата и бизнеса му и ще гледа семейството му. И понеже заради жена си, преживе бе останал без собствен имот, сега ще събарям три етажна нова къща, за да използвам парцела за нов строеж, та да имат и децата му свой дом! Това е приятел, приятели. Такъв който ако вдигнеш от сън и кажеш ,,Убих човек, да те попита - къде ще копаем". Това бе тъпа метафора, но е така. Затова сега нямам приятели, а само добри познати. Защото едва ли ще мога да намеря такъв. А на автора ще дам един съвет. На тия всичките които те използват, им дай задача на един по един. Всеки помоли за нещо, но понеже само ти си помагал досега, нека това нещо да е съществено. Такова което ще им е трудно да изпълнят, но и да е по силите им. На всеки който ти откаже го игноирай после. Знай че ще си спечелиш голямо уважение и ще спрат да те използват. Успех!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар