Съжалявам за глуповатата тема, но ми писна вечеИмам чувстото, че приятелите или познатите, не знам как да ги нарека ме търсят когато имат евентуално нужда от мен или да им запълвам свободното време, през останалото време не си правят труда и да ми свирнат когато се разминем с колите!Писна ми да бия път от центъра до п*тка му майна, защото пича със Ес-класата не може да си хване такси, а аз трябва да го вземам от платения паркинг и да го закарам до тях!Писна ми да имам 5 лева в джоба, а индивида отсреща пълен джоб с мангизи и да ми пуши от цигарите! Или пушиш и си купуваш цигари или не пушиш и не си купуваш цигари!Писна ми да слушам, че таткото си поръчал Ес-ка за 320к. и че наследява Х6-цата.Писна ми да се сещат когато имат нужда от мен или когато някой трябва да ги развеселява.Писна ми когато нямам кола, нямат възможност да ме вземат в тяхната!Писна ми да ме питат, тоя Фиат вдига ли 120км/ч.Писна ми да живея с мисълта, че "той" открадна най-добрата ми приятелка и я направи свое гадже!Писна ми, че тя забрави за мен и за приятелската ни обич!Аз ли съм кофти елемент или компанията в която евентуално "членувам" не е за мен? А?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приятели или познати с общи интереси?!?
Collapse
X
-
Не знам дали си кофти елемент ,ама май според мен е второтоMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
Нали знаеш ,че приятели(познати и непознати) за маса най-лесно се намират.Ако искаш истински приятели трябва доста да търсиш и много добре.Истинския приятел и в 2 посред нощ да му звъннеш ще дойде ,докато тези които описваш май само те ползват.Така ,че ти си прецени.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
На мен ми се струва, че много лесно хората кръщават този и онзи като "приятел", като по този начин обезценяват значението на тази дума. В живота си действително човек има 2-3 истински приятели, другите в даден период са му били по-добри, или по-лоши познати. И не е най-важното да можеш посред нощ да му се обадиш да ти свърши работа, а да знаеш, че по всяко време и при всякакви обстоятелства можеш да разчиташ на него. Може така да са се стекли нещата, че да не сте се виждали 15 години, но като се видите, все едно е бил вчера последният път и пак да разчитате един на друг. Другият случай е като при теб, колега - може и всеки ден да се виждате и дори в една компания да сте, но пак не сте нищо повече от едни познати. Така че, съветът ми е, за да няма после разочарования, по-трудно давайте признанието "приятел" на познатите си от по-близкото или по-далечно обкръжение.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Аз съм сагрегирал приятели и познати. Преди да свърша някоя услуга или прищявка на "свой" Човек в последно време си задавам въпроса: Той би ли се жертвал така за мен. Приятелите съм ги отсял във времето и в момента имам 2-3 - ма на които мога да разчитам безрезервно...Но истината е, че с повечето познати се отчуждихме заради възгледи, начин на живот и убеждения наложени ни в последните години.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Приятели или познати с общи интереси?!?
coolboby написа:Съжалявам за глуповатата тема, но ми писна вечеИмам чувстото, че приятелите или познатите, не знам как да ги нарека ме търсят когато имат евентуално нужда от мен или да им запълвам свободното време, през останалото време не си правят труда и да ми свирнат когато се разминем с колите!Писна ми да бия път от центъра до п*тка му майна, защото пича със Ес-класата не може да си хване такси, а аз трябва да го вземам от платения паркинг и да го закарам до тях!Писна ми да имам 5 лева в джоба, а индивида отсреща пълен джоб с мангизи и да ми пуши от цигарите! Или пушиш и си купуваш цигари или не пушиш и не си купуваш цигари!Писна ми да слушам, че таткото си поръчал Ес-ка за 320к. и че наследява Х6-цата.Писна ми да се сещат когато имат нужда от мен или когато някой трябва да ги развеселява.Писна ми когато нямам кола, нямат възможност да ме вземат в тяхната!Писна ми да ме питат, тоя Фиат вдига ли 120км/ч.Писна ми да живея с мисълта, че "той" открадна най-добрата ми приятелка и я направи свое гадже!Писна ми, че тя забрави за мен и за приятелската ни обич!Аз ли съм кофти елемент или компанията в която евентуално "членувам" не е за мен? А?!?N.Y. State of Mind
Коментар
-
coolboby написа:Съжалявам за глуповатата тема, но ми писна вечеИмам чувстото, че приятелите или познатите, не знам как да ги нарека ме търсят когато имат евентуално нужда от мен или да им запълвам свободното време, през останалото време не си правят труда и да ми свирнат когато се разминем с колите!Писна ми да бия път от центъра до п*тка му майна, защото пича със Ес-класата не може да си хване такси, а аз трябва да го вземам от платения паркинг и да го закарам до тях!Писна ми да имам 5 лева в джоба, а индивида отсреща пълен джоб с мангизи и да ми пуши от цигарите! Или пушиш и си купуваш цигари или не пушиш и не си купуваш цигари!Писна ми да слушам, че таткото си поръчал Ес-ка за 320к. и че наследява Х6-цата.Писна ми да се сещат когато имат нужда от мен или когато някой трябва да ги развеселява.Писна ми когато нямам кола, нямат възможност да ме вземат в тяхната!Писна ми да ме питат, тоя Фиат вдига ли 120км/ч.Писна ми да живея с мисълта, че "той" открадна най-добрата ми приятелка и я направи свое гадже!Писна ми, че тя забрави за мен и за приятелската ни обич!Аз ли съм кофти елемент или компанията в която евентуално "членувам" не е за мен? А?!?Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Колега, защо наистина се събираш с тези хора? От поста ти личи някаква ескалация, т.е. тези неща не са нещо ново. Или пък ти си искал да имаш "приятели" с "Ес-ки" и Х6-ци? Да, тези хора, с многото пари са най-големите измекяри, в общия случай. Не знам защо така се получава, но и аз познавам такива. Първия пример, за който се сещам е с една позната с доста пари. На заведение аз винаги оставям бакшиш, ако съм доволен от обслужването, разбира се. Тя разполага с много повече пари от мен, но не оставя и 5 стотинки. Никога. Примерите са много. Та така, като ти е писнало и си осъзнал що за приятел си им ти, заеби ги и толкова. Не позволявай да те правят на балък.И има една мисъл "Няма вечни приятели или врагове, има само вечни интереси". За съжаление аз съм се убеждавал много, много пъти в достоверността й.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
coolboby написа:Аз ли съм кофти елемент или компанията в която евентуално "членувам" не е за мен? А?!?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Приятели "мриятели" няма такива животни както е казал колегата по горе има само интереси,но сега и аз съм доста афектиран тъй като това което ти се случва на теб от тези твои така наречени "приятели" при мен идва от "любимия"ми човек(което повече боли) ама и това ще мине така че гледаи напред и такаТолкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
coolboby написа:Съжалявам за глуповатата тема, но ми писна вечеИмам чувстото, че приятелите или познатите, не знам как да ги нарека ме търсят когато имат евентуално нужда от мен или да им запълвам свободното време, през останалото време не си правят труда и да ми свирнат когато се разминем с колите!Писна ми да бия път от центъра до п*тка му майна, защото пича със Ес-класата не може да си хване такси, а аз трябва да го вземам от платения паркинг и да го закарам до тях!Писна ми да имам 5 лева в джоба, а индивида отсреща пълен джоб с мангизи и да ми пуши от цигарите! Или пушиш и си купуваш цигари или не пушиш и не си купуваш цигари!Писна ми да слушам, че таткото си поръчал Ес-ка за 320к. и че наследява Х6-цата.Писна ми да се сещат когато имат нужда от мен или когато някой трябва да ги развеселява.Писна ми когато нямам кола, нямат възможност да ме вземат в тяхната!Писна ми да ме питат, тоя Фиат вдига ли 120км/ч.Писна ми да живея с мисълта, че "той" открадна най-добрата ми приятелка и я направи свое гадже!Писна ми, че тя забрави за мен и за приятелската ни обич!Аз ли съм кофти елемент или компанията в която евентуално "членувам" не е за мен? А?!?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар