колеги вчера 1но такски се заби в предницата на пунтото и кофти работи... доидоха кат бла бла протоколи мобилната група на бул инс всичко така нататак... въпроса ми е какво трябва да си нося като отида в бул инс и г/д колко време ще си чакам парите... съжелявам за глупавата тема но ми е първо птп. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за бул инс ?
Collapse
X
-
Друго питаше човека ... Гледам, че си от люлин, значи ще ходиш за оглед на сточна гара, че Тандер-а е далеч Трябва ти оригиналната полица и големия талон - нищо друго ! Но внимавай, защото това новото момче, което описва щетите оюе не работи читаво и си прегледай протокола, като ти го дадат След като ти издадат вече този протокол, зависи на колко е застрахована колата можеш /ако е над 7000/ да си избереш да отидеш в сервиз /препоръчвам този в Перник/ или на каса - кеш пари. Ако е на каса има безплатен номер, на който си следиш щетата и чакаш да ти дойдат паричките по телефона - за да не се разкарваш и като дойдат отиваш да ги вземеш Надявам се да съм бил полезен, щото тамън станах и съм сънен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
hibryd написа:ами мобилната група направи оценка на щетите дадоха ми картонче. А къде е офиса на бул инс ?Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
След като са му дали картонче, значи са му завели щета. А огледи не се правят на сточна гара ами в Бояна. На ул. Лунна папрат. Тва е на Пушкин и Околовръстното като тръгнеш по Пушкин нагоре към Витоша, първата пряка в дясно и караш само по нея. Тя е една на Зиг-заги на върха е Бул Инс.По тоя повод .. някой да знае огледи на Армеец къде се правят. Знам че е някъде около Интерпред, ама къде точно. И някой прекарвал ли е щети драскотини? Какво пише в обяснението там на формуляра за произхода на драскотините ?
Коментар
-
////Punto//// написа:След като са му дали картонче, значи са му завели щета. А огледи не се правят на сточна гара ами в Бояна. На ул. Лунна папрат. Тва е на Пушкин и Околовръстното като тръгнеш по Пушкин нагоре към Витоша, първата пряка в дясно и караш само по нея. Тя е една на Зиг-заги на върха е Бул Инс.По тоя повод .. някой да знае огледи на Армеец къде се правят. Знам че е някъде около Интерпред, ама къде точно. И някой прекарвал ли е щети драскотини? Какво пише в обяснението там на формуляра за произхода на драскотините ?Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Ichkin написа:////Punto//// написа:След като са му дали картонче, значи са му завели щета. А огледи не се правят на сточна гара ами в Бояна. На ул. Лунна папрат. Тва е на Пушкин и Околовръстното като тръгнеш по Пушкин нагоре към Витоша, първата пряка в дясно и караш само по нея. Тя е една на Зиг-заги на върха е Бул Инс.По тоя повод .. някой да знае огледи на Армеец къде се правят. Знам че е някъде около Интерпред, ама къде точно. И някой прекарвал ли е щети драскотини? Какво пише в обяснението там на формуляра за произхода на драскотините ?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Ichkin написа:////Punto//// написа:След като са му дали картонче, значи са му завели щета. А огледи не се правят на сточна гара ами в Бояна. На ул. Лунна папрат. Тва е на Пушкин и Околовръстното като тръгнеш по Пушкин нагоре към Витоша, първата пряка в дясно и караш само по нея. Тя е една на Зиг-заги на върха е Бул Инс.По тоя повод .. някой да знае огледи на Армеец къде се правят. Знам че е някъде около Интерпред, ама къде точно. И някой прекарвал ли е щети драскотини? Какво пише в обяснението там на формуляра за произхода на драскотините ?
Коментар
-
////Punto//// написа:Ichkin написа:////Punto//// написа:След като са му дали картонче, значи са му завели щета. А огледи не се правят на сточна гара ами в Бояна. На ул. Лунна папрат. Тва е на Пушкин и Околовръстното като тръгнеш по Пушкин нагоре към Витоша, първата пряка в дясно и караш само по нея. Тя е една на Зиг-заги на върха е Бул Инс.По тоя повод .. някой да знае огледи на Армеец къде се правят. Знам че е някъде около Интерпред, ама къде точно. И някой прекарвал ли е щети драскотини? Какво пише в обяснението там на формуляра за произхода на драскотините ?Fiat Forum Bulgaria
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар