Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси от пресен фен

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпроси от пресен фен

    Здравейте колеги,имам няколко въпроса към вас и се надявам да не ви досадя много .Решил съм да сменявам колата на жена ми и съм се ориентирал към вашата марка и по точно БРАВО ИЛИ БРАВА.Бих искал да изкажете мнения относно двата модела главно за жена.Четох че на бравата седалката има реглаж нагоре и надолу,и при бравото ли е така или си зависи от самото изпълнение?Мисля да е дизел,та ако имате препоръки относно ТД-то или ЖТД,кое е по добре за нашата родна нафта?За друго не се сещам в момента,но ако имате и някоя друга препоръка ще е добре дошла.Предпочитам да взема кола от някой фен от форума,отколкото от някой пишман търговец,ако имате предложения основно за бартер за старата количка на жената .Да уточня че става въпрос за джип витара къса база,1.6 бензин,94 год.Сменени са всички масла(ама всички и навсякъде),амортисьори,филтри,всичко платено за тази година и каско.Снимки и още инфо можете да видите тук http://cars.bg/u17041 .Няма клима и това е основното което търся в следващата кола.Не искам да звучи като реклама,просто джипчето си е екстра,ама тоя пуст климатик,жени какво да ги правиш.И последно,тъщата има едно пунто 2000 год. страшно здрава и еФтина кола,просто не е истина,при нейното каране това фиатче направо е трепач.Та и от там се запалих за тази марка,изключително здрав автомобил на добра цена и екстрите с които разполага.Благодаря за вниманието и дано скоро влезем и ние в отбора :D .

    #2
    ЖТД по-добре.С тоя никнейм далеч ще стигнеш колега
    N.Y. State of Mind

    Коментар


      #3
      JTD 98-01 са ок. Искаш ли да ти сменим ника? Спуках се да се хиля с този
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

      Коментар


        #4
        от моя гледна точка на жена (и притежател на "браво") ще и харесат и двете. И бравото има реглаж на седалката и на волана също (нещото което мен ме кефи много ) така че кое и да е ....за дизелка не знам не съм имала досега.По скоро я питай кое и харесва на външен вид че аз отначалото си харесвах Бравата ама сега бравото не си го давам за нищо.Успех в покупката пък после да се похвалите.....пп.Аз мразя климатици ,хубаво е екстра е ,ама моя не го пускам,.. или на всяко изпреварване трябва да го спирам (за да мога да издърпам) или слизам със схванат врат.... :D
        ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

        Коментар


          #5
          Ника си ми е окси,да не сте ми го пипнали Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Ясно начи ще да е жтд,а тва дет ви питах за седалката -инфо?

          Коментар


            #6
            Имат, една телескопична дръжка се дръпва, и може да се настройва. Виж дали някой съфорумец не би се разделил с едно хубаво браво JTD. Определено си заслужава. Не очаквай евтино обаче.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

            Коментар


              #7
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42969

              Коментар


                #8
                Моето е SX, което май е най-ниската модификация ( пък има климатик?!?!? ) и седалката се настройва по височина с телескопична джаджа от дясната страна на седалката.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                Коментар


                  #9
                  Ми аз джипката още не съм я продал,та някой от предложилите да иска бартерче?Щото иначе ще почакам докато взема някой лев.

                  Коментар


                    #10
                    Колега, само кола без климатик не взимай!!! Това е мот съвет и моето мнение!В това време си е лудница без него. Иначе 1.6 мотор се води за най стабилен.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

                    Коментар


                      #11
                      Брава си вземи,бравааааааа!!! Опа, Й вземи!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

                      Коментар


                        #12
                        svetkos_ написа:
                        Иначе 1.6 мотор се води за най стабилен.
                        И една газова му сложи за по евтино.Имам един приятел, който има братовчед, на който на приятелката му на сестра и гаджето продава Брава ELX 99 1.9 JTD - чипната, АБС, с климатик, 4 ел. стъкла (не 2), ел огледала, ксенонови фарове, функция "дневни светлини" + guide me home, за да не хабиш ксенона зимата, всичко и работи, даже тия дни човека сложи нов радиатор, че спукал стария нещо, ей така както си стоял на място... Абе колата е перфектна, почти, и поддържана. Има външни забележки, ама той не им обръща внимание, защото му е важно под кожата какво има. Ако си заинтересован, ми пиши ЛС, ама цената на колата е висока да знаеш. Не знам дали изобщо ще я продаде за тея пари дето и търси де... Колата е на 685 000 км, ама километража е върнат на 159 000. Даже има сайт - onepointsix.com ....

                        Коментар


                          #13
                          Аз познавам още един на, който му правят ремонт уж на бутален болт, а се оказало друго. Колата му е ЖТД 100 с ниския данък. След ремонта щял да сключва брак с нея - докато живота ги раздели, но пък той търсел изход от ситуацията или живот след смъртта.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

                          Коментар


                            #14
                            Оги,как да го разбирам това-инфо?

                            Коментар


                              #15
                              Разбирай го така, както е написано. Само че оня лудия търси 8 хиляди лева за колата, представяш ли си ?? Пожелал съм му успех с продажбата де, все пак.

                              Коментар

                              Working...
                              X