Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля официално - новата ми придобивка:)))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Ваньо, честито и от нас!!!В най-скоро време ще дойдем да ни повозиш на задната седалка
    Много силно се надявам в скоро време да возя един малък човек на задната седалка..........точно той е причината за по-комфортна кола
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Аре честито Ванка да си я караш с кеф :D . Избяга от Фиатките ама айде нали пак е италиянка :D .
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Ааааааа кой е избягал бе????? Сега ще идвам с 2 коли на срещите, само трябва да намирам някой да кара едната)) Не го давам типото!!!!!!!!!!!!!!Жал ми е сега горкото как стой пред блока, май ще го поразтрия утре
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито колега!Много безаварийни километри !п.с.И аз много ги харесвам тия Алфета, брат ми има такава 155 кончета и си е доста пъргава
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Честито !!!! Със здраве и безаварийно каране на тази хубавица. :D Сега да не избягаш в другия форум
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

iee написа:
              Ааааааа кой е избягал бе????? Сега ще идвам с 2 коли на срещите, само трябва да намирам някой да кара едната)) Не го давам типото!!!!!!!!!!!!!!Жал ми е сега горкото как стой пред блока, май ще го поразтрия утре
              Ще имаш 2 коли - друг път! Скоро ще ти се наложи да продадеш типо-то за да нахраниш оня самосвал големия!

Коментар

Красота и изящество. Честита Много безаварийни.Как горят толкова бензинови коне, колега? (не се заяждам, питам :D )
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Още нямам отговор колко гори)) Пък и сега едва ли ще е реално, че.....доста ръчка има докато ми премине малко мерака Ама със сигурност няма да е малко
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито междо другото не си вземаи от лепинките на имблемата от тези в алфа форума мн са грозни дори и избелелите ни имблеми стоят по добре
                    Subaru B9 tribeca 3.0
                    Peugeot 307 04
                    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                      Честито междо другото не си вземаи от лепинките на имблемата от тези в алфа форума мн са грозни дори и избелелите ни имблеми стоят по добре
                      Емо(Phoenix) ми е обещал да ми я рециклира Потърси из алфа форума темата му, да видиш как е
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Сега излизам колега ако я мерниш пак някъде ще съм ти благодарен ако ми я пратиш на ЛС.
                        Subaru B9 tribeca 3.0
                        Peugeot 307 04
                        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Аз се чудя ся - ако им избледняват емблемите тъй - то за другото какво остана! И помни от мен Ваньо - по-добре задраскана 5 пъти, отколкото умрял смок! Че и кръст да й сложат! И да избледнее! И какво е значението на Либерта? Ай ся хапвай смока! Избледнелия! И после сложи кръст на всичкото!

Коментар

е Живко те имблемите ни избеляват от скороста.Девиз на Алфа Ромео: Аз не карам прекалено бързо аз летя прекалено ниско
                            Subaru B9 tribeca 3.0
                            Peugeot 307 04
                            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Честито, прекрасна кола! Пожелавм ти да и се нарадваш няколко годинки и да скочиш в 159

Коментар

Dikata_BG написа:
                                е Живко те имблемите ни избеляват от скороста.Девиз на Алфа Ромео: Аз не карам прекалено бързо аз летя прекалено ниско
                                Знам го аз това - никой не си купува алфа, за да я кара бавно! Ама ако обърна внимание - ще си вози детето в нея! Както и да е - досега наливах акъл! Ай да му е честита, само да го радва и много безпроблемни километри с нея!

Коментар

Working...
                                X