Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля официално - новата ми придобивка:)))
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Ааааааа кой е избягал бе????? Сега ще идвам с 2 коли на срещите, само трябва да намирам някой да кара едната)) Не го давам типото!!!!!!!!!!!!!!Жал ми е сега горкото как стой пред блока, май ще го поразтрия утреТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Честито !!!! Със здраве и безаварийно каране на тази хубавица. :D Сега да не избягаш в другия форумMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
iee написа:Ааааааа кой е избягал бе????? Сега ще идвам с 2 коли на срещите, само трябва да намирам някой да кара едната)) Не го давам типото!!!!!!!!!!!!!!Жал ми е сега горкото как стой пред блока, май ще го поразтрия утре
Коментар
-
Още нямам отговор колко гори)) Пък и сега едва ли ще е реално, че.....доста ръчка има докато ми премине малко мерака Ама със сигурност няма да е малкоТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Dikata_BG написа:Честито междо другото не си вземаи от лепинките на имблемата от тези в алфа форума мн са грозни дори и избелелите ни имблеми стоят по добреТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Dikata_BG написа:е Живко те имблемите ни избеляват от скороста.Девиз на Алфа Ромео: Аз не карам прекалено бързо аз летя прекалено ниско
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар