Re: ...
Почти сигурен съм, че знам познавам човека, предполагам и вие сте го виждали ако сте гледали някое от последните ДВД-та с концерти. Той просто е навсякъде Но дори и да не е той мисля, че текста е преведен от фен. В което няма нищо лоро разбира се, въпреки че има един-два момента може би, на които леко ми се губи идеята, но за мен лично това няма значение. Виждам, че за повечето от вас също, което ме радва. Идеята и уважението е важно.@Malone, както виждаш мнението ти за песента не съм коментирал и не възнамерявам да го правя. Както казах, аз съм пристрастен. Ти имаш своята гледна точка и дори може би ти я уважавам, въпреки че не съм съгласен.Излишно беше да коментираш коментара ми на английски в международен сайт още повече след като две изречения по-рано ми говориш за british style. Нищо повече. Лека и приятна вечер ти желая както и на всички останали.
BolgAryan написа:
karloson написа:
На мен, като човек малко омешан с поетичното творчество, ми е интересно кой е писал текста за българската им версия... Някой запознат ли е?
Коментар