Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Manowar с нова песен на Български

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Manowar с нова песен на Български

    Сигурно съм пристратен. Всъщност със сигурност съм пристратен. За мен лично са много повече от любима група и страстна мания, нещо което едва ли ще мога да опиша, а и не трябва като че ли. И точно в този ред на мисли, изпълнението им на Мила Родина на чист Български език преди година беше нещо невероятно, както за мен, така и предполагам за повечето хора на концерта. Издаването им на целия концерт на ДВД също. Дори не споменавам следващия 5 часов концерт в Каварна миналото лято.Е, дойде момента, в който изпълниха и пилотната си песен от новия албум на 17 различни езика. Български включително. За пореден път се убеждавам, че за Тях няма по-важно нещо на този свят от феновете им. А за мен, като Българин и човек живеещ с музиката и текствоете на Кралете, няма по-голяма чест да чуя Ерик Адамс пеещ на все по-чист Български език.И това е. Просто исках да споделя радостта си с вас. Линка към песента е долу. Надявам се да ви хареса.http://www.youtube.com/watch?v=yJKCAV_FDsQ

    Fiat Bravo T-Jet 120

    #2
    Еееее не..... адското :D
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

    Коментар


      #3
      тая песен от 2 седмици я въртят по Zrock .. незнаех че е тяхна браво браво
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

      Коментар


        #4
        Много яко , браво ! :D
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

        Коментар


          #5
          Айде искам и металика да излязат с такова парче.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

          Коментар


            #6
            Ами ... Manowar са си Manowar, винаги съм харесвал творчеството им.По ред причини, като една от основните е таланта на Joey DeMaio съм слушал всичко изпълнено от тях от далечната 1982, та до сегаИ все пак ... не бих искал да ги слушам на български. Смятам ги за легенди в хеви метъл музиката и ... предпочитам да ги запомня като американска хеви метъл група, макар и пеещи british style.Все едно Лили Иванова да пропее на английски заради американските си фенове.Не, не ми харесва.Всеки изпълнител си има облик и не трябва да го нарушава за нищо на света. Точно заради феновете си.И ... не е приятно Manowar да пеят песен на български, а отдолу да четем коментари от българи на английски.Щом Manowar са уважили и нашия език, уважавайте го и вие.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

            Коментар


              #7
              Ерик Адамс пее по-добре на български отколкото царо говори на него...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

              Коментар


                #8
                Malone написа:
                И ... не е приятно Manowar да пеят песен на български, а отдолу да четем коментари от българи на английски.Щом Manowar са уважили и нашия език, уважавайте го и вие.
                Ей за това мнго ме боли! Имаме си азбука от толкова много векове, но сме на път да я загубим. Като видя чатерица/маймуница и т.н. ми се драйфа П.П. Песента е страхотна! Като повечето на Manowar.

                Коментар


                  #9
                  Malone написа:
                  макар и пеещи british style....И ... не е приятно Manowar да пеят песен на български, а отдолу да четем коментари от българи на английски.Щом Manowar са уважили и нашия език, уважавайте го и вие.
                  Оу, риали?! Ма бед - здат беда? О ю прифър бритиш инглиш, майт?Ако желаеш да ми кажеш нещо конкретно, чувствай се свободен да го направиш, но поне ме адресирай, а не мрънкай.

                  Fiat Bravo T-Jet 120

                  Коментар


                    #10
                    Manowar са си Manowar...има ли смисъл да ги коментираме?! песни като "Kings of metal", "Hail and kill"...абе думи нямам..за да се докажат не е нужно да пеят на какъвто и да е друг език...но фактът, че са избрали точно българския трябва да ни кара да се гордеем..можеха да изпеят нещо и на санскрит ако искат...направили са песен, от която лично аз настръхвам! Никога няма да си простя, че не успях да ида на техен концерт
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

                    Коментар


                      #11
                      Manowar са си Manowar - дори и на 16 езика... Феновете им ще ги обичат, въпреки "клишето", че трябвало да пеят на Агнлийски само. Аз лично настръхвам на неподозирани места, като чуя химна ни изпълнен от тях. Кой к’вото иска да казва.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                      Коментар


                        #12
                        БРАВО!!!! Усещате ли с какво старание изговаря думите,а не с акцент като някой българи били известно време в чужбина.Ами така работят най-добрите бизнесмени.Първо идват с песни /продукт/ добре познати и проверени с годините при фенове /потребители/ жадни за емоции,които знаят и харесват песните,а след това произвеждат нещо, което е пряко насочено към тези фенове,нещо което е лично отношение,защото като изпеят песента на живо в България трепета сред публиката няма да го има на никой друг концерт по света и всеки ще се почувства като човек "купил" уникат ,а не масово производство.Мисля ,че точно заради вниманието оказано от такива недостижими до скоро звезди ,всеки от нас настръхва при техните изпълнения на български. Успеха никога не е случаен

                        Коментар


                          #13
                          ...

                          На мен, като човек малко омешан с поетичното творчество, ми е интересно кой е писал текста за българската им версия... Някой запознат ли е?
                          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

                          Коментар


                            #14
                            --- offtopic ---
                            BolgAryan написа:
                            Оу, риали?! Ма бед - здат беда? О ю прифър бритиш инглиш, майт?Ако желаеш да ми кажеш нещо конкретно, чувствай се свободен да го направиш, но поне ме адресирай, а не мрънкай.
                            Ако желаех да ти кажа или напиша нещо конкретно към теб щях да го направя без да се колебая, бъди сигурен в това.Щом не съм го направил, значи съм преценил, че не е нужно да "те адресирам". И очевидно, преценката ми е била правилна.Нямам желание да споря с никого, "остроумията" ти [отчасти неразбираеми] смятам за излишни.Ти сподели своето мнение, аз споделих моето.С удоволствие чета мненията и на останалите, независимо дали съм напълно съгласен с тях или не.
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

                            Коментар


                              #15
                              Re: ...

                              karloson написа:
                              На мен, като човек малко омешан с поетичното творчество, ми е интересно кой е писал текста за българската им версия... Някой запознат ли е?
                              Почти сигурен съм, че знам познавам човека, предполагам и вие сте го виждали ако сте гледали някое от последните ДВД-та с концерти. Той просто е навсякъде Но дори и да не е той мисля, че текста е преведен от фен. В което няма нищо лоро разбира се, въпреки че има един-два момента може би, на които леко ми се губи идеята, но за мен лично това няма значение. Виждам, че за повечето от вас също, което ме радва. Идеята и уважението е важно.@Malone, както виждаш мнението ти за песента не съм коментирал и не възнамерявам да го правя. Както казах, аз съм пристрастен. Ти имаш своята гледна точка и дори може би ти я уважавам, въпреки че не съм съгласен.Излишно беше да коментираш коментара ми на английски в международен сайт още повече след като две изречения по-рано ми говориш за british style. Нищо повече. Лека и приятна вечер ти желая както и на всички останали.

                              Fiat Bravo T-Jet 120

                              Коментар

                              Working...
                              X