Здравейте колеги.Имам нужда от човек в Холандия, конкретно в Хага.Трябва ми човек, който е достатъчно време там за да е наясно с определени моменти в живота на това място.За какво ми е нужен.Дъщеря ми Септември месец трябва да бъде там и да започне следването си.Единственото, за което ще го безпокоя е, когато си намери квартира [има няколко оферти по Интернет], въпросния човек просто да отиде до адреса, да види квартирата и да даде съвет, съществува ли, годна ли е живеене и дали цената е нормална, имайки предвид опита му на това място.Другото, което бих искал да помоля е, две три думи за това кое къде се намира, къде е добре да пазаруват, съвети относно транспорта и т. н.Общо взето съвети за нещата, които би трябвало да се знаят, когато се отива на ново място. Трудно ми е да опиша всичко, което ни интересува.Няма място за притеснение относно дъщеря ми, тя е напълно законно там, с всички нужни документи за пребиваването си.Та ... ако някой има близък там, който има желание и възможност да помогне, моля да сподели средство за контакт [телефон, skype, e-mail или каквото и да е друго].На ЛС разбира се.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам нужда от човек в Хага, Холандия
Collapse
X
Реклама
Collapse