Интересна тема се подзе в един друг форум и реших да сметна колко ми струва "скромният автомобил" за времето, което го ползвам. Понаписах малко и ще се радвам да чуя дали и при вас е така.Ето линк: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=49535P. S. Постът ми е No. 9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко наистина струва едно ТИПО!
Collapse
X
-
Много интересно!
Колега пропуснал си само данъка и гражднаската (+други застраховки, ако имаш такива), но иначе е много добрата идеята да сметнеш наистина колко ти е струвала колата през годините. Предполагам, че и аз бих могла да сметна приблизтелно....Но пък за сметка на това трябва да извадиш от разходите сумата, която НЕ си дал за градски и извънградски транспорт, която сигурно никак не малка ако всеки ден ходиш с автобус или такси на работа... Да не говорим за това, че удобствата и удоволствието от пътуването с личен автомобил няма как да ги сметнемTEMPRA 1.6 i.e. S
-
Лелее като чета постовете на останали просто.... Някви от сорта на:"Италианска кола и евтина поддръжка са несъвместими понятия. Знам го от опит. Вервай ми.""Италианска кола, освен Ферари не бих си купил. Това си е жива гробница. Просто избора ти е крайно неудачен. Един колега има един такъв боклук и се чуди как да го продаде от половин година вече.""Аве мани го тоя фият, взимай един Голф 2.(Все пак съм от Golfland, какво друго да те посъветвам)".... няма да коментирам...#FiatBg
Коментар
-
Колега пропуснал си само данъка и гражднаската (+други застраховки, ако имаш такива), но иначе е много добрата идеята да сметнеш наистина колко ти е струвала колата през годините. Предполагам, че и аз бих могла да сметна приблизтелно....Но пък за сметка на това трябва да извадиш от разходите сумата, която НЕ си дал за градски и извънградски транспорт, която сигурно никак не малка ако всеки ден ходиш с автобус или такси на работа... Да не говорим за това, че удобствата и удоволствието от пътуването с личен автомобил няма как да ги сметнемИначе, като нов член на форума /макар и да го следя отдавна/ пожелавам на всички ви да се налага да ремонтирате "половинките"
поне два пъти по-рядко от мен
Alles in Ordnung
Коментар
-
Отворя ли още една десетгодишна тема ще спра да взлизам във форума...Ако на колегата му прави кеф да му направиме един диск с темите от 2005 и да си ги чете на спокойствие даже и без нет ???
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Отворя ли още една десетгодишна тема ще спра да взлизам във форума...Ако на колегата му прави кеф да му направиме един диск с темите от 2005 и да си ги чете на спокойствие даже и без нет ???
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Stann написа:Извинявам се :д Та не разбрах за какъв юбилей става въпрос,но когато сте умували съм бил на 8 и мечтаех за тамагочи :дМи ето на, получил си го след 10 години (тамагочито)
Сега трябва сутрин да ставаш да го припалваш, после да го храниш на бензиностанцията, по някое време да го караш на доктор, като се разболее
Коментар
-
Stann написа:Извинявам се :д Та не разбрах за какъв юбилей става въпрос,но когато сте умували съм бил на 8 и мечтаех за тамагочи :д, нищо довечера ще турим едно менгеме и суджук за утеха
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар