Интересна тема се подзе в един друг форум и реших да сметна колко ми струва "скромният автомобил" за времето, което го ползвам. Понаписах малко и ще се радвам да чуя дали и при вас е така.Ето линк: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=49535P. S. Постът ми е No. 9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко наистина струва едно ТИПО!
Collapse
X
-
Много интересно!
Колега пропуснал си само данъка и гражднаската (+други застраховки, ако имаш такива), но иначе е много добрата идеята да сметнеш наистина колко ти е струвала колата през годините. Предполагам, че и аз бих могла да сметна приблизтелно....Но пък за сметка на това трябва да извадиш от разходите сумата, която НЕ си дал за градски и извънградски транспорт, която сигурно никак не малка ако всеки ден ходиш с автобус или такси на работа... Да не говорим за това, че удобствата и удоволствието от пътуването с личен автомобил няма как да ги сметнемTEMPRA 1.6 i.e. S
-
Лелее като чета постовете на останали просто.... Някви от сорта на:"Италианска кола и евтина поддръжка са несъвместими понятия. Знам го от опит. Вервай ми.""Италианска кола, освен Ферари не бих си купил. Това си е жива гробница. Просто избора ти е крайно неудачен. Един колега има един такъв боклук и се чуди как да го продаде от половин година вече.""Аве мани го тоя фият, взимай един Голф 2.(Все пак съм от Golfland, какво друго да те посъветвам)".... няма да коментирам...#FiatBg
Коментар
-
Колега пропуснал си само данъка и гражднаската (+други застраховки, ако имаш такива), но иначе е много добрата идеята да сметнеш наистина колко ти е струвала колата през годините. Предполагам, че и аз бих могла да сметна приблизтелно....Но пък за сметка на това трябва да извадиш от разходите сумата, която НЕ си дал за градски и извънградски транспорт, която сигурно никак не малка ако всеки ден ходиш с автобус или такси на работа... Да не говорим за това, че удобствата и удоволствието от пътуването с личен автомобил няма как да ги сметнемAlles in Ordnung
Коментар
-
Отворя ли още една десетгодишна тема ще спра да взлизам във форума... Ако на колегата му прави кеф да му направиме един диск с темите от 2005 и да си ги чете на спокойствие даже и без нет ???== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Отворя ли още една десетгодишна тема ще спра да взлизам във форума... Ако на колегата му прави кеф да му направиме един диск с темите от 2005 и да си ги чете на спокойствие даже и без нет ???фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Stann написа:Извинявам се :д Та не разбрах за какъв юбилей става въпрос,но когато сте умували съм бил на 8 и мечтаех за тамагочи :д
Коментар
-
Stann написа:Извинявам се :д Та не разбрах за какъв юбилей става въпрос,но когато сте умували съм бил на 8 и мечтаех за тамагочи :дКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар