Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Случва ли се това и във вашият град?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен всеки божи ден ми се случва следното - от 3 ленти , от които лява за направо и наляво, средна за направо, и дясна за надясно, след кръстовището са само 2, като правият път изменя посоката си в кръстовището с 1 лента надясно. Демек - лентата за надясно преди кръстовищетп се пада право срещу лентата за направо след кръстовището, т.е. тези от среданата лента трябва да се престроят 1 лента вдясно, в самото кръстовище. Редовно някой баровец минава от лената за надясно - направо, като в неговия случай, той се движи само направо, а този от средната лента, обикновено и той продължава съвсем направо. Така тези от най - лявата лента един вид им се сече пътя. И ако ми се случи на мен - редовно се подпирам на клаксона, и само стикерът на форума ме спира да не се разпсувам

Коментар

...

В Плевен има 3 улици накръст с по две ленти във всяко платно, така че подобни изцепки се случват по-рядко...
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

аз съм от софия и мога да ти кажа че такива неща са си ежедневие
        Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Бургаските шофьори - една от любимите ми теми! Без уважение, без толерантност, без спиране на пешеходна пътека - тип "зебра", без успоредно паркиране на заден ход/пуснати аварийни до празно място не означават нищо/, без ясна представа, че пътя е място, на което има и други автомобили и др. подобни малоумия....
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

в Русе на кръстовището на Пантеона ако идваш от Болницата и отиваш към Автогарата има две ленти за завой на ляво.До тук добре,ама веднага след завоя има спирка и тези от дясната лента ако пред тях има автобус секат завоя на ляво и "Леле майко!"

Коментар

=Rudi= написа:
              в Русе на кръстовището на Пантеона ако идваш от Болницата и отиваш към Автогарата има две ленти за завой на ляво.До тук добре,ама веднага след завоя има спирка и тези от дясната лента ако пред тях има автобус секат завоя на ляво и "Леле майко!"
              Ти щото се от Силистра колега затуй . А точно от там започват три ленти и така дясната остава за спирката и паркиралите там, така че там не е страшно. Ама тези паркиралите пред пазара тях кво да ги правим
              FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

Working...
              X