Днес докато съм бил на работа, някой ми е ударил колато на паркинга пред блока. На задния десен калник има две вдлъбнатини, не са кой знае какво, но си е за ремонт и боя. Поразпитах съседите и разбрах, че зад мен е била спряла баничарка на интернетаджии. Явно кото са си тръгвали и са ме ударили. Обадих им се, но те не признават, пък и аз нямам доказателства.Сега трябва да се разправям с застрахователите. Имам една молба: ако някой знае добър сервиз в София, който работи с ДЗИ нека сподели. Преди съм ходил в СИОН на "Раковска" и "Сливница", но те вече не работят с ДЗИ,а иначе е доста скъп.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой ми удари колата
Collapse
X
-
Съчуствам ти колега то хората станаха много лоши. Аз когато излизам с купето и спирам на паркинг нарочно паркирам на диагонал че ме е шубе от някой като си отваря вратата на не ми натрапи колата. Реното което го карам служебно е от стъклотекстолит и някой като си отворил вратата така ме надрал в движение и беше огънал капчката на резервара че само тя е метална. Обикновено за пребоядисване на детаийл взимат 120лв.Обичам си работата.
-
Re: Някой ми удари колата
wazmo написа:...Имам една молба: ако някой знае добър сервиз в София, който работи с ДЗИ нека сподели. Преди съм ходил в СИОН на "Раковска" и "Сливница", но те вече не работят с ДЗИ,а иначе е доста скъп.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Re: Някой ми удари колата
sclera_bg написа:wazmo написа:...Имам една молба: ако някой знае добър сервиз в София, който работи с ДЗИ нека сподели. Преди съм ходил в СИОН на "Раковска" и "Сливница", но те вече не работят с ДЗИ,а иначе е доста скъп.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Днес ходих до ДЗИ. Дадоха ми възлагателно писмо за "Тара кар" на ул."Резбарска"№2. "ЕВЕЛ-2" още им е доверен сервиз, но не приемат коли над 10г..Във вторник,ще закарам колата да я оправят и като я взема,ще пиша как е станала.FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар