Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой ми удари колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой ми удари колата

Днес докато съм бил на работа, някой ми е ударил колато на паркинга пред блока. На задния десен калник има две вдлъбнатини, не са кой знае какво, но си е за ремонт и боя. Поразпитах съседите и разбрах, че зад мен е била спряла баничарка на интернетаджии. Явно кото са си тръгвали и са ме ударили. Обадих им се, но те не признават, пък и аз нямам доказателства.Сега трябва да се разправям с застрахователите. Имам една молба: ако някой знае добър сервиз в София, който работи с ДЗИ нека сподели. Преди съм ходил в СИОН на "Раковска" и "Сливница", но те вече не работят с ДЗИ,а иначе е доста скъп.Благодаря ви предварително
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Съчуствам ти колега то хората станаха много лоши. Аз когато излизам с купето и спирам на паркинг нарочно паркирам на диагонал че ме е шубе от някой като си отваря вратата на не ми натрапи колата. Реното което го карам служебно е от стъклотекстолит и някой като си отворил вратата така ме надрал в движение и беше огънал капчката на резервара че само тя е метална. Обикновено за пребоядисване на детаийл взимат 120лв.
    Обичам си работата.

Коментар

и аз ти съчуствам колега и мен така на 2 пъти ама като незнам кое и нищо не можеш да кажеш на никой седиш и стискаш зъби с мисълта да не се повтори и това е
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

И мен някой ме забърсал на паркинга на Фантастико, ама какво да се прави, нема се ядосваме.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

То станалото станало .Сега се чудя дали да искам доверен сервиз или да взема пари и да си търся сам. То цените са близки ,но незнам къде ще го направят по качествено
          FIAT Marea ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Re: Някой ми удари колата

wazmo написа:
            ...Имам една молба: ако някой знае добър сервиз в София, който работи с ДЗИ нека сподели. Преди съм ходил в СИОН на "Раковска" и "Сливница", но те вече не работят с ДЗИ,а иначе е доста скъп.
            Преди 3 години ми оправяха преден калник на Дедрата (даже два пъти) в ЕВЕЛ-2 - в Павлово на ул. Вихрен 35. Изключително добре работят - но и цените им си ги биваше; аз не платих нищо, защото бях по щета от ДЗИ. Не знам дали още са доверен сервиз на ДЗИ.Друг сервиз, който ползвах наскоро и съм впечатлен е ИТО МИКС - намира се на 100-ина метра от Италианеца в посока Овча Купел (от същата страна, входа е под арка) - за тях знам че работят с ЛевИнс, но за ДЗИ също незнам.
            ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
            ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
            ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

sclera_bg написа:
              wazmo написа:
              ...Имам една молба: ако някой знае добър сервиз в София, който работи с ДЗИ нека сподели. Преди съм ходил в СИОН на "Раковска" и "Сливница", но те вече не работят с ДЗИ,а иначе е доста скъп.
              Преди 3 години ми оправяха преден калник на Дедрата (даже два пъти) в ЕВЕЛ-2 - в Павлово на ул. Вихрен 35. Изключително добре работят - но и цените им си ги биваше; аз не платих нищо, защото бях по щета от ДЗИ. Не знам дали още са доверен сервиз на ДЗИ.Друг сервиз, който ползвах наскоро и съм впечатлен е ИТО МИКС - намира се на 100-ина метра от Италианеца в посока Овча Купел (от същата страна, входа е под арка) - за тях знам че работят с ЛевИнс, но за ДЗИ също незнам.
              Благодаря колега. Утре, ще ходя до ДЗИ за ми заведът щета и ще питам. А ЕВЕЛ-2 го видях на картата и се сещам, че зимата шефа май си кара Форда там за ремонт и боя на предна броня (като доверен сервиз на ДЗИ) и беше направено екстра
              FIAT Marea ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

И аз гарантирам, че в Евел ще останеш доволен. Но вероятно ще те запишат за след месец поне.

Коментар

Днес ходих до ДЗИ. Дадоха ми възлагателно писмо за "Тара кар" на ул."Резбарска"№2. "ЕВЕЛ-2" още им е доверен сервиз, но не приемат коли над 10г..Във вторник,ще закарам колата да я оправят и като я взема,ще пиша как е станала.
                  FIAT Marea ex
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                  X