deadairplane написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобилен салон София 2009
Collapse
X
-
Valentin_V написа:Никога няма да се кача макар че съм на 45 не се смятам за пенсионер. И какво да говоря имал съм доста автомобили и никога не съм харесвал коли като мерцедес с изключение на купета им. Докато повечето мъже след 35 предпочитат такива скучни коли.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Абе не знам аз ли нещо не съм в ред или вече всички производители правят едни и същи коли, в смисъл погледнете Mercedes E-class и новата Honda Legend и ми кажете разликите къде са? А двете марки са с коренно различни традиций и амбиций. Мицубиши- пуснаха якия дизайн на новия Лансър, след това същия тоз дизай го набутаха в Колт. Да не говорим за СУВ сегмента там всичко е еднакво, единствено тез Санг Йонг(Конг) се отличават с нещо, ама то не с хубаво. За Тойота да не говорим... Скучно е някък си вече. Да не говорим за качеството на изработка, евтини елементи, кофти сглобка, липсва тая солидност, която я има в колите от средата на 90те. Говоря за средният клас коли де, не за ферарита, джинита, с класи и тн.
Коментар
-
Humppa
Защо бе колега не ти харесват Санг Йонг? На мен лично много ми допада агресивният вид на Екшъна Не знам обаче за качествот им.П.П. Авто Фест Варна ще отвори врати преа август. Да пускате снимки и от там
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:miro2177 написа:Абе на живо, мацката от последната снимка опредлено се набиваше повече на очи от Инсигнията. Това ли е приятелката на колегата BEX :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
deadairplane
-
snake написа:Това ми е "болната" тема в момента. Двама познати са си поръчали от салона някакви наточени вектри със страхотни отстъпки - по-малко от 25 000 лв ще им струват колите. Та даже и наддавания вървели за такива коли, единият вече е получил предложение за 1000 лв. отгоре, а той се ослушва за оферта от 5000+. И една никак не благородна завист е налегнала скрития опелджия в мен :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар