Колег, посетихт ели го? Чакам снимки на италиански красавици!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобилен салон София 2009
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Това ми е "болната" тема в момента. Двама познати са си поръчали от салона някакви наточени вектри със страхотни отстъпки - по-малко от 25 000 лв ще им струват колите. Та даже и наддавания вървели за такива коли, единият вече е получил предложение за 1000 лв. отгоре, а той се ослушва за оферта от 5000+. И една никак не благородна завист е налегнала скрития опелджия в мен :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Вектри ли?Че те произвеждат ли ги? Или пробутват сток? Тез вектри ще да са произведени преди две години. Новото Браво с 90 коня двигател беше толкова - 25 бона промоционално за изложението. Но съветът ми ( и от позицията на тествал автомобила ) - опитай и новия Меган и после избирай.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Току що се върнах от там, не е чудо, същото е, както преди две години.От фиатите успях да забележа, че бравото и 500 бяха заключени, а малката точка беше отворена, даже огледах и какво става под капака.Пандата също беше отворена, забелязах, че прилича много на старото браво по интериор.Има и яхти, скутери, атв, мотори, но нямам снимки да ви покажа.Направи ми впечатление едно возило на две успоредни колелета, което може да се види от няколко години насам и на есенния панаир в Пловдив.До колкото ми стана ясно, тръгва напред, като му наклонят горната част напред и спира като се дръпне назад, защото нямаше газ/спирачка на пръв поглед.На панаира беше много странно да гледам как го карат.Иначе в IEC имаше и щандове на garmin и някаква компания, която се занимава с проследяване на коли върху карта с gps.
Коментар
-
Humppa
-
Имаха си "охрана", а остави, ами в началото видях кола с надпис КОЛАТА Е ЗАКЛЮЧЕНА, не беше фиат, друга беше.Мерцедесите бяха отключени и имаше опашки от хора да разцъкват копчетата и врътките вътре..На тях им бяха сложили по още един акумулатор в багажника да се тегли ток от него.Иначе повечето коли бяха отворени и доста хора бяха си оставили пръстите навяскъде
Коментар
-
Бях вчера скука е... Доста производители ги няма , а иначе всичките италянски бяха отключени При другите марки и те дори и да е заключено отключват Само на кадилак беше и не ми се питаше да отварят ескалейда ,че ми е слабост Моден цвят както казаха ще е син.Такива бяха и повечето бързи модели без клиото.Но италянските са си най-хубави и тва си еLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
deadairplane
-
Малко снимки със съдействието на колега от Алфа форумаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=390155 Боби кога ще гледаме каталозиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Аз ходих в събота... повечето коли бяха отключени, с изключение на Лексусите и Кадилаците.В компактния клас бях направо удивен от Фиат 500, една страхотна малка количка, няма друга такава симпатяга.След като се качих в S-класата после никоя друга кола не можа да ми направи особено впечатление, наистина не случайно S-class е станало нарицателно за "най-доброто". В средния клас Мазда 6 много ми хареса отвън, но интериора е ужасен... чувстваш се като в изтребител.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар