Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобилен салон София 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

msotiroff написа:
    Аз ходих в събота... повечето коли бяха отключени, с изключение на Лексусите и Кадилаците.В компактния клас бях направо удивен от Фиат 500, една страхотна малка количка, няма друга такава симпатяга.След като се качих в S-класата после никоя друга кола не можа да ми направи особено впечатление, наистина не случайно S-class е станало нарицателно за "най-доброто". В средния клас Мазда 6 много ми хареса отвън, но интериора е ужасен... чувстваш се като в изтребител.
    Lexux LS мисля е по-добра от прехвалената Еска! Лично мнение

Коментар

coolboby написа:
      msotiroff написа:
      Аз ходих в събота... повечето коли бяха отключени, с изключение на Лексусите и Кадилаците.В компактния клас бях направо удивен от Фиат 500, една страхотна малка количка, няма друга такава симпатяга.След като се качих в S-класата после никоя друга кола не можа да ми направи особено впечатление, наистина не случайно S-class е станало нарицателно за "най-доброто". В средния клас Мазда 6 много ми хареса отвън, но интериора е ужасен... чувстваш се като в изтребител.
      Lexux LS мисля е по-добра от прехвалената Еска! Лично мнение
      Спор няма, наистина е по - луксозна, но и с 90’000 по - скъпа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

хм и КИА-та беше заключена аз пък се влюбих в тези сладури за по 50000 бона ги даваха и двата, на бройка де а рендето май беше 43000Баластрата беше 1.6 турбо - 180коня.... Ирмшерка
        Прикачени файлове
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Мой съсед си купи такава шкода прилича ми на камион отпред кола за пенсионери. Виж опела бива много дори клиото с двата аспуха много добре изглежда.
          Обичам си работата.

Коментар

Шкодата е готина кола!В Клиото се влюбихме всички, които бяхме на автосалона. 203 коня това чудо ще лети по магистралата!

Коментар

Шкодата хваща окото, а колко конски сили е и пак ли е спортна нафта ?Имаш ли снимка на клиото отпред ? С новата маска ли е ?
              FoRzA ItaliA
              Lancia Delta HPE
              ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

BoZZanI написа:
                Шкодата хваща окото, а колко конски сили е и пак ли е спортна нафта ?Имаш ли снимка на клиото отпред ? С новата маска ли е ?
                Имам, утре ще ги постна, че дата кабела съм го метнал някъде.

Коментар

Аз като ходих на салона всичко беше отключено без КИА и тези от ТОП ГИЪР щанда. Нищо особено като цяло, можеха поне една тестдрайв площадка да направят отзад. Иначе най се изкефих на черната турбо астричка. Много е зла ей! Обаче каките вече са друга бира....
                  Прикачени файлове

Коментар

..
                    Прикачени файлове

Коментар

..
                      Прикачени файлове

Коментар

..
                        Прикачени файлове

Коментар

Даааа, имаше мнооого приятни девойки На едната даже й обещах да й купя една Каптива :D
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Коментар

еее не,не може така,що постнахте сними на японските винаги са ми били слабост тия коли...преди да взема фиат-а дълго време гледах един лансър...уви с гледането си останах,парите му двойно повече,а годината и екстрите същите по-горе четох нещо,че шкодата не мязала на кола...ти се качи веднъж в една такава октавия или супърб и пак ще говорим
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Никога няма да се кача макар че съм на 45 не се смятам за пенсионер. И какво да говоря имал съм доста автомобили и никога не съм харесвал коли като мерцедес с изключение на купета им. Докато повечето мъже след 35 предпочитат такива скучни коли.
                                Обичам си работата.

Коментар

Working...
                                X