Аз ходих в събота... повечето коли бяха отключени, с изключение на Лексусите и Кадилаците.В компактния клас бях направо удивен от Фиат 500, една страхотна малка количка, няма друга такава симпатяга.След като се качих в S-класата после никоя друга кола не можа да ми направи особено впечатление, наистина не случайно S-class е станало нарицателно за "най-доброто". В средния клас Мазда 6 много ми хареса отвън, но интериора е ужасен... чувстваш се като в изтребител.
Lexux LS мисля е по-добра от прехвалената Еска! Лично мнение
Аз ходих в събота... повечето коли бяха отключени, с изключение на Лексусите и Кадилаците.В компактния клас бях направо удивен от Фиат 500, една страхотна малка количка, няма друга такава симпатяга.След като се качих в S-класата после никоя друга кола не можа да ми направи особено впечатление, наистина не случайно S-class е станало нарицателно за "най-доброто". В средния клас Мазда 6 много ми хареса отвън, но интериора е ужасен... чувстваш се като в изтребител.
Lexux LS мисля е по-добра от прехвалената Еска! Лично мнение
Спор няма, наистина е по - луксозна, но и с 90’000 по - скъпа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
хм и КИА-та беше заключена аз пък се влюбих в тези сладури за по 50000 бона ги даваха и двата, на бройка де а рендето май беше 43000Баластрата беше 1.6 турбо - 180коня.... Ирмшерка
Прикачени файлове
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Аз като ходих на салона всичко беше отключено без КИА и тези от ТОП ГИЪР щанда. Нищо особено като цяло, можеха поне една тестдрайв площадка да направят отзад. Иначе най се изкефих на черната турбо астричка. Много е зла ей! Обаче каките вече са друга бира....
еее не,не може така,що постнахте сними на японските винаги са ми били слабост тия коли...преди да взема фиат-а дълго време гледах един лансър...уви с гледането си останах,парите му двойно повече,а годината и екстрите същите по-горе четох нещо,че шкодата не мязала на кола...ти се качи веднъж в една такава октавия или супърб и пак ще говорим
Никога няма да се кача макар че съм на 45 не се смятам за пенсионер. И какво да говоря имал съм доста автомобили и никога не съм харесвал коли като мерцедес с изключение на купета им. Докато повечето мъже след 35 предпочитат такива скучни коли.
Коментар