Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кои ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бре, като чета тук направо не знам къде съм бил аз докато е управлявал Костов? Че то било страхотно време тогава. Ей как съм го пропуснал... Вероятно и още хора са го пропуснали или просто Раят не им понася. Иначе защо един непознат човек отмъкна над 50% от гласовете ( включвам "ментетата" изкуствено създадени с цел да отъкнат гласове ). Пропуснал съм нещо, защото познавам хора, чиито единствени заслуги бяха брадите и синьото минало, но се уредиха на приятни постове и успяха да капитализират "заслугите" си.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Бре, като чета тук направо не знам къде съм бил аз докато е управлявал Костов? Че то било страхотно време тогава. Ей как съм го пропуснал... Вероятно и още хора са го пропуснали или просто Раят не им понася. Иначе защо един непознат човек отмъкна над 50% от гласовете ( включвам "ментетата" изкуствено създадени с цел да отъкнат гласове ). Пропуснал съм нещо, защото познавам хора, чиито единствени заслуги бяха брадите и синьото минало, но се уредиха на приятни постове и успяха да капитализират "заслугите" си.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Всеки си има своите лични пристрастия и причини да подкрепя дадена партия или да мрази друга. Аз също имам лични причини и за двете - и да подкрепям, и да мразя. Въпреки това не искам да омаловажавам дейността на което и да е правителство. Смятам, че с всички правителства след служебното на Стефан Софиянски (включително), нещата вървят макар и много по-бавно, отколкото ни се иска, в положителна посока. Ако сме обективни, преобладаващата част от хората ще го констатират поне по джоба си. Лични драми и неудовлетворения има много, насоката обаче е положителна. Факт е, че няма партия, повторила изборния си успех. На хората им се иска всичко да става по-бързо и винаги без изключение на следващите избори пращат управляващия в опозиция. Сега ще стане същото и отново нищо съществено няма да се промени. Чудно ми е какво толкова се палите тук и украсявате изреченията си с препинателни знаци и главни букви. Не сме глухи, за да ни викате, не сте по-умни или по-образовани от нас, за да ни поучавате, няма да промените ничии възгледи. Всеки е взел решението си, а дори да не го е направил, форумът няма да му повлияе.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Чудно ми е какво толкова се палите тук и украсявате изреченията си с препинателни знаци и главни букви. Не сме глухи, за да ни викате, не сте по-умни или по-образовани от нас, за да ни поучавате, няма да пркамомените ничии възгледи. Всеки е взел решението си, а дори да не го е направил, форумът няма да му повлияе.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Не знам къде си бил ти по времето на Костов, но аз съм бил тук и по времето на Луканов и на Беров и на Попов и по времето на Виденов и на Царо и по това на Станишев.Ще го кажа меко - не ги ща повече.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:snake написа:Чудно ми е какво толкова се палите тук и украсявате изреченията си с препинателни знаци и главни букви. Не сме глухи, за да ни викате, не сте по-умни или по-образовани от нас, за да ни поучавате, няма да пркамомените ничии възгледи. Всеки е взел решението си, а дори да не го е направил, форумът няма да му повлияе.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
snake написа:Смятам, че с всички правителства след служебното на Стефан Софиянски (включително), нещата вървят макар и много по-бавно, отколкото ни се иска, в положителна посока.
Коментар
-
Humppa
snake написа:Ако сме обективни, преобладаващата част от хората ще го констатират поне по джоба си. Лични драми и неудовлетворения има много, насоката обаче е положителна.snake написа:Факт е, че няма партия, повторила изборния си успех.snake написа:На хората им се иска всичко да става по-бързо...
Коментар
-
Нали не очаквате да ви отговарям :D ? Каквото имах да казвам по темата, го казах. В словесни битки и то през форум, не ми се влиза. Някой път на маса, на някоя фиатска среща, може би. Но написаното много тежи и е повод за образуване на излишни нерви . Амин.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
u_bo
naskobg написа:Vladim написа:А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :D
Коментар
-
Вместо "болшинство" смятам че е уместно да се употребява "мнозинство" или ще се превръщаме в неприкрити русофили .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Гледам много по-оживено се коментира в темата "И този път ли ще сме безразлични???" http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4383&start=120
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар