Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кои ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    ... всички политици имат един и същ създателпросто от време на време се сменят и си мислим че има разлика
    The Architect: http://www.youtube.com/watch?v=8TDSLaDZHLo
    Прикачени файлове
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Бре, като чета тук направо не знам къде съм бил аз докато е управлявал Костов? Че то било страхотно време тогава. Ей как съм го пропуснал... Вероятно и още хора са го пропуснали или просто Раят не им понася. Иначе защо един непознат човек отмъкна над 50% от гласовете ( включвам "ментетата" изкуствено създадени с цел да отъкнат гласове ). Пропуснал съм нещо, защото познавам хора, чиито единствени заслуги бяха брадите и синьото минало, но се уредиха на приятни постове и успяха да капитализират "заслугите" си.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Бре, като чета тук направо не знам къде съм бил аз докато е управлявал Костов? Че то било страхотно време тогава. Ей как съм го пропуснал... Вероятно и още хора са го пропуснали или просто Раят не им понася. Иначе защо един непознат човек отмъкна над 50% от гласовете ( включвам "ментетата" изкуствено създадени с цел да отъкнат гласове ). Пропуснал съм нещо, защото познавам хора, чиито единствени заслуги бяха брадите и синьото минало, но се уредиха на приятни постове и успяха да капитализират "заслугите" си.
        Не знам къде си бил ти по времето на Костов, но аз съм бил тук и по времето на Луканов и на Беров и на Попов и по времето на Виденов и на Царо и по това на Станишев.Ще го кажа меко - не ги ща повече.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Всеки си има своите лични пристрастия и причини да подкрепя дадена партия или да мрази друга. Аз също имам лични причини и за двете - и да подкрепям, и да мразя. Въпреки това не искам да омаловажавам дейността на което и да е правителство. Смятам, че с всички правителства след служебното на Стефан Софиянски (включително), нещата вървят макар и много по-бавно, отколкото ни се иска, в положителна посока. Ако сме обективни, преобладаващата част от хората ще го констатират поне по джоба си. Лични драми и неудовлетворения има много, насоката обаче е положителна. Факт е, че няма партия, повторила изборния си успех. На хората им се иска всичко да става по-бързо и винаги без изключение на следващите избори пращат управляващия в опозиция. Сега ще стане същото и отново нищо съществено няма да се промени. Чудно ми е какво толкова се палите тук и украсявате изреченията си с препинателни знаци и главни букви. Не сме глухи, за да ни викате, не сте по-умни или по-образовани от нас, за да ни поучавате, няма да промените ничии възгледи. Всеки е взел решението си, а дори да не го е направил, форумът няма да му повлияе.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Чудно ми е какво толкова се палите тук и украсявате изреченията си с препинателни знаци и главни букви. Не сме глухи, за да ни викате, не сте по-умни или по-образовани от нас, за да ни поучавате, няма да пркамомените ничии възгледи. Всеки е взел решението си, а дори да не го е направил, форумът няма да му повлияе.
            И защо колега мислиш, че викам(е) и ви поучавам(е)?Мисля, че това е свободен форум, на свободни хора и всеки може да изрази свободно мнението си!
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Не знам къде си бил ти по времето на Костов, но аз съм бил тук и по времето на Луканов и на Беров и на Попов и по времето на Виденов и на Царо и по това на Станишев.Ще го кажа меко - не ги ща повече.
              Подкрепям казаното от Киро но ще добавя - мястото на тия е в ЦСЗ!!!!!!
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                snake написа:
                Чудно ми е какво толкова се палите тук и украсявате изреченията си с препинателни знаци и главни букви. Не сме глухи, за да ни викате, не сте по-умни или по-образовани от нас, за да ни поучавате, няма да пркамомените ничии възгледи. Всеки е взел решението си, а дори да не го е направил, форумът няма да му повлияе.
                И защо колега мислиш, че викам(е) и ви поучавам(е)?Мисля, че това е свободен форум, на свободни хора и всеки може да изрази свободно мнението си!
                Там е проблемът - когато някои хора изразяват мнение, което не се харесва на болшинството, биват публично оплювани. Това, че не харесвам Костов и компания ми донесе неофициалния етикет - пълен кретен. Явно това е начина на изразяване на свободното мнение - "зачитам мнението на всеки, който мисли като мен, но не и на тези, които мислят различно." Май това се наричаше комунизъм.... тъй мисля....
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

snake написа:
                  Смятам, че с всички правителства след служебното на Стефан Софиянски (включително), нещата вървят макар и много по-бавно, отколкото ни се иска, в положителна посока.
                  Има една приказка за тази твоя теза.... " Нещата вместо да се влошават стават безнадеждни"Аз съм консерватор по убеждения, подкрепям средния и едър бизнес като мой работодатели и като основния капител на всяко общество.НЕ искам лява политика за бедния ни народ, искам сам да определя собственото си бъдеще и най-вече старините си. Живейте си по "швейцарски модели" и тям подобни глупости. Левица може да има само там където едрия капитал работи добре.....

Коментар

snake написа:
                    Ако сме обективни, преобладаващата част от хората ще го констатират поне по джоба си. Лични драми и неудовлетворения има много, насоката обаче е положителна.
                    Съжалявам за черногледството, но от година на година аз ставам все по-беден, все по-неудовлетворен и все по-отрицателно настроен спрямо светлото НИ социалистическо бъдеще. Въпреки че всяка следваща година взимах и взимам все по-голяма заплата... Я ми обясни ка през Костово време с 280 лева заплата бях 100% задоволен, а сега с 1300 лева (моите и на жената, нямаме все още деца) не можем да свържем двата края?
                    snake написа:
                    Факт е, че няма партия, повторила изборния си успех.
                    То няма и отбор, повторил успеха си в ШЛ. Ман Юн поне стигнаха до финала, но паднаха от Барса в един отчайващо изигран от тях мач. Така, както СДС отчайващо загуби от ЦареВиЧака...
                    snake написа:
                    На хората им се иска всичко да става по-бързо...
                    Повярвай ми, има ли желание от страна на управлявашите - България може да цъфне и завърже за 800 дни, но това желание трябва да гори в нас на 100%, а в политиците поне 10 пъти повече! Не искам да издребнявам и да изпадам в конфронтации, но като се замислиш е така, нали?

Коментар

Нали не очаквате да ви отговарям :D ? Каквото имах да казвам по темата, го казах. В словесни битки и то през форум, не ми се влиза. Някой път на маса, на някоя фиатска среща, може би. Но написаното много тежи и е повод за образуване на излишни нерви . Амин.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

naskobg написа:
                        Vladim написа:
                        А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :D
                        Ако можеш да гласувам, щях да гласувам за тях защото кмета в Пловдив, който е от ГЕРБ направи много за града, за разлика от много преди него. Е, и те направиха много де, но за тях.
                        ъъъъ... моля ?!?! ти в коя държава живееш ?Пловдив щата мейн може би?Кмета е от ВМРО - и се изпокараха ЖЕСТОКО с ГЕРБ - бяха коалиция на изборите.Като чета постовете в тая тема се сещам за една мисъл на Киро на дена - ’Хора спрете да мислите с телевизорите си’спирам с четенето в таз тема .

Коментар

Lane Staley написа:
                          Агент провокатор си ти Като допълните списъка ще гласувам.
                          Що ва Пиетро, в тоя списък за всички. :D Включително и Костов, за когото аз ще гласувам.
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

110 гласували при 2100 преглеждания на темата...
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Вместо "болшинство" смятам че е уместно да се употребява "мнозинство" или ще се превръщаме в неприкрити русофили .
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Гледам много по-оживено се коментира в темата "И този път ли ще сме безразлични???" http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...4383&start=120
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X