Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кои ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...............за братя Галеви тъкмо ги пуснаха от ареста

Коментар

simeon3000 написа:
      Immortal написа:
      Кой НОРМАЛЕН, свестен човек, с работещ бизнес или с хубава платена професия, в която е специалист (например лекар, адвокат и т.н.) ще си остави професията и бизнеса и ще стане политик?!? КОЙ?!?Политици стават нереализирани никъде хора, стават хора, на които бизнеса им е почнал да запада и търсят нови източници на доходи, стават хора, завършили партийната школа преди 1989 и никога не работили нищо друго, стават хора, завършили академията на КГБ в Москва, стават хора, видели в депутатството спасение от съд и затвор... Мога да изброявам още много. Нито един нормален честен човек не би станал политик.
      И точно поради това се учудвам, че има хора, които гледат кой колко бил крал или щял да краде. Колкото и цинично да звучи, то се подразбира от само себе си. Не е това важното. Честни политици няма от нито една партия, не е имало и никога няма да има. Оксиморон, като дървено желязо.Въпросът е покрай техните "схеми" да се върши и нещо полезно за страната. А напоследък не се вижда нищо подобно. Гафове след гафове в почти всички области. Полиция, съдебна с-ма, здравеопазване, икономика ... За смяна са!
      И аз съм на същото мнение. Далавери винаги ще има, както и корупция. Утопия е да се мисли, че ще дойде някой "честен" и с вълшебна пръчица ще ни "оправи" ахх как се дразня като го чуя това .Но все пак според мен разликата идва в това, че като работят по компетентни хора, покрай далаверите се върши и работа, а не да си там само и единствено заради далаверата....
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

ls1 написа:
        Кой?
        Веднага ми идват на ум няколко имена от най-новата ни история, но не знам дали точно форумът е подходящото място да ги обсъждаме. Ако има интерес, ще сложа и снимки :D .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Huku написа:
          Мисля да гласувам за мажоритарния кандидат на Слави, това момиче много свестно се вижда
          Нека първо роди дете, да го изкърми, да го изхрани, да докаже, че може да го изучи и тогава ще се разбере дали може да мисли за народ. Рано и е. Направил някой простотията да я изгони за едни цигари, друг пък решил да докаже, че може да я вкара в парламента, несериозно е да се сметне, че такива ще направят нещо за страната. Не, че за народа е от някакво кой знае какво значение кой точно ще лапа.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Я да ги видим БСП-то:http://komitata.blogspot.com/2009/05/blog-post_14.html
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Не е задължително. Графичните знаци и изображения могат да се наемат или купуват под определен лиценз.Има хора които разработват такива и с това си вадят хляба и такива които ги купуват/наемат...Някои лицензи дори допускат готовото изображение да се вгради/видоизмени в ново.Така че има доста голяма вероятност и едните и другите да са закупили един и същ графичен знак.Подобно е положението с рекламите. Реклама на един вид вафли в България може да се види в друга страна под друга марка...Ако наистина е откраднато едва ли БСП го е откраднала защото някой на който е поръчано да го направи е взел пари за "дизайна" му ...Синята коалиция пък е "краднала" моста в логото си от тук : http://www.epp.eu/Ето го първоизточникът : http://www.vector-logos.com/result-en.html?search=bspПо данни на този регистър фирмата която го е изработила е http://www.gergovprint.com/

Коментар

Vladim написа:
                А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :D Спомням си много добре, как ни "оправи" Симеон, като дойде, прибра си имотите и се ската...
                Проф. Божидар Димитров; скулптора Вежди Рашидов; Аз ще гласувам за тях(ГЕРБ).
                TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Проф. Божидар Димитров; (ГЕРБ)
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Ай честито още един кандидат-дупетат: http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=133360

Коментар

Значи ако иска някой да се измъкне от закона просто трябва да се кандидатира за депутат и готово. Не трябва ли да получават имунитет само след като/ако бъдат избрани? Ами ако не бъдат избрани подновява ли се делото?
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

На тези избори работата е ясна. А на предстоящите след няколко месеца предсрочни, предлагам ФФБ да се регистрира за участие в изборите и да вкараме няколко депутати .
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

nylon написа:
                          Vladim написа:
                          А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :D Спомням си много добре, как ни "оправи" Симеон, като дойде, прибра си имотите и се ската...
                          Проф. Божидар Димитров; скулптора Вежди Рашидов; Аз ще гласувам за тях(ГЕРБ).
                          Вежди Рашидов се оака с един скандал с побой над полицай! Подтекста тогава беше - Кой си ти бе, аз съм Вежди Рашидов - нямаш право да ми кажеш нищо.В нормална държава щеше неминуемо да лежи в затвора, но не и тук естествено. Може да не е корумпиран, но това е само защото не е бил във властта.Щом е посегнал над орган на властта - ясен ми е ...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
                            Ай честито още един кандидат-дупетат: http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=133360
                            E kak ще го съдят Марио Николов???Знаете ли от тези откраднати 7,5 милиона Евро-15 милиона лева,колко са отишли в БСП и при кого точно.Сега е кандидат от листата на Лидер-партията на президента ГОЦЕ и неговия спонсор Ковачки.Нали и той ушким беше разследван за далавери и всичко се умълча.Такова крадене като за последно не помни българската история.И то от лявата социална партия БСП и социалния президент ГОЦЕ.

Коментар

...

Това е новата мода - след болничните листове на тежко болните ни престъпници, сега "фатката" е да се кандидатираш за дупетат. Лупи е мажоритарен кандидат във Велико Търново... Търновци, помогнете на бедния човечец да докаже, че е невинен - не го избирайте!
                              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

При нас мажоритарен ще е проф. Андрей Пантев. Ха, да видим какво ще ми кажете против него. Ама и да ми кажете, аз пак за него ще гласувам, както го направих и на европейските избори.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X