Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кои ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Синята коалиция!
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

ogi28b написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Синьо е небето, Синьо е морето, Сини са очите на Апостола!
      "Какъв e гъзът на маймуната?
      СИН

Коментар

naskobg написа:
        Vladim написа:
        А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :D
        Ако можеш да гласувам, щях да гласувам за тях защото кмета в Пловдив, който е от ГЕРБ направи много за града, за разлика от много преди него. Е, и те направиха много де, но за тях.
        Ами не е от ГЕРБ - кметът на Пловдив Славчо Атанасов е избран на последните местни избори като кандидат от ВМРО. Доколкото си спомням, ГЕРБ го подкрепяха, но в момента са в студена война в него.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Видяло се е, че ГЕРБ ще спечелят изборите... Силно се надявам обаче да не могат да съставят самостоятелно правителство, а такова с участието на синята коалиция, защото ако ГЕРБ са сами във власта - жална и майка на това дето е останало от държавата ни!!! Като ги гледам, слушам и виждам какво вършат ББ и ЦЦ и като знам какви са местните им хора - нищо добро не ни чака. АМА НИЩО!!!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Dark blue

Коментар

Huku написа:
              Мисля да гласувам за мажоритарния кандидат на Слави, това момиче много свестно се вижда
              Мисля, че няма да можеш за нея. Освен ако не си с адресна регистрация от Община Варна, ама май не си.Нашия набор гласуваме откак се помним все за сините. Имам твърди позиции по въпроса, и мога да се аргументирам.А хората на ГЕРБ ме отвратиха, като още миналата година се запознах с един активист от ГЕРБ в Пловдив (по повод бизнес сделка). Негови бяха думите, изречени в мое присъствие: "Аааа, ама как без комисионна?! Нали знаете, че без комисионна не става!"Първото което си помислих беше: "Още не са дошли на власт, и вече комисионни са им в главите. Пази Боже да дойдат...". Това са "новите" хора в политиката. Екпериментът НДСВ го видяхме. Сега пак ли експеримент? Ама ние не сме опитни мишки, бе хора.

Коментар

Искрено ме разсмя със заключението си за някакъв активист на ГЕРБ. :D Нищо лично , но това ли е начина ти да даваш оценка на хора , партии и др. Говориш с един човек и край всички са такива
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Не че защитавам колегата Immortal, с който сме приятели, но виждайки кои са водачите на листи за Ямбол от по-големите партии като ГЕРБ, БСП, НДСВ, РЗС и пр. искрено се възмущавам. Все хора преминавали от партия в партия или прочули се с непристойни дела и какво ли не още. За това маркирах "друга", но още не съм решил точно за коя. Така или иначе ще гласувам, дано да се появи достойния човек...
                  Peugeot 301
                  Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Atanas71 написа:
                    Искрено ме разсмя със заключението си за някакъв активист на ГЕРБ. :D Нищо лично , но това ли е начина ти да даваш оценка на хора , партии и др. Говориш с един човек и край всички са такива
                    А ти какво правиш - говориш с всички хора от дадена партия - и тагава си съставяш мнение - така ли?

Коментар

Киро, ГЕРБ наистина излиза, че ще печелят. Но как ще правят правителство, с кого ще се коалират и колко ще изтраят - не ми го побира акъла. Мисля си и за вариант остра политическа криза, с оглед несъставяне на правителство. Не вярвам ГЕРБ да се коалира с ДПС и БСП. Остават им НДСВ, с които също е малко вероятно да се коалират. Бъдещи партньори ще са им ДСБ (ако прескочат), Сините, РЗС. Атака също ги изключвам първоначално, но може би да влязат в широка коалиция. Абе както и да стане - все сеир ще гледаме, докато потъваме :D

Коментар

Atanas71 написа:
                        Я ми посочи име на ЧЕСТЕН политик!!!!!

Коментар

Ами преди време ББ нарече ИК Гаргамел Съмнявам се да са си простили - просто такава е изгодата в момента.Представям си ББ премиер, ИК финансов министър Аз се съмнявам че ще може да се състави изобщо правителство ако се повторят резултатите от предишния избор.Миналия път поне имаше цел и ако не беше съставено правителство нямаше да успеем да влезем в ЕС. Аз също съм недоволен че се случи БСП да управлява с ДПС но такъв беше вотът...

Коментар

ilkor написа:
                            Ами преди време ББ нарече ИК Гаргамел Съмнявам се да са си простили - просто такава е изгодата в момента.Представям си ББ премиер, ИК финансов министър Аз се съмнявам че ще може да се състави изобщо правителство ако се повторят резултатите от предишния избор.Миналия път поне имаше цел и ако не беше съставено правителство нямаше да успеем да влезем в ЕС. Аз също съм недоволен че се случи БСП да управлява с ДПС но такъв беше вотът...
                            Не Илко - не беше такъв вотът! БСП и НДСВ можеха да съставят самостоятелно правителство, НО другаря Гоце имаше да връща дългове на ДПС, че стана президент с техните гласове и я оплетоха тройната далавера.По мои източници Станишев се е дърпал първоначално, но после взе че му хареса - много му хареса при това - и за още пита.

Коментар

Не забравайте, че сред електората на ДПС и БСП има по-малко в сравнение с другите партии - интернет потребители и те едва ли са гласували в тези анкети.Ето още една такава анкета с извадка от 4476 човека към момента на този постинг:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_question_sid=132Ето и такава с 26 198 анкетирани - но тази е от преди изборите за представители в Европейския парламент:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_qu...a-cuuka.com/14 <- Малко известни факти за Бойко Борисов***
                              Vladim написа:
                              А, защо ще гласувате за ..." ..."просто ми е любопитно." ... "българинът гласува" ... "без да е наясно съвсем, защо го прави..." :
                              Аз например не съм на ясно. Искам да помоля някой да ми даде смислено обяснение, защо не се гласува за независими кандидати - например нашата област праща този, вашата - онзи, а винаги сме принудени да изберем измежду хората в списъците на партиите, само от техните предварително подготвени листи? Нали да се избегне това с листите беше целта на смесването на мажоритарна и пропорционална система - а сега и по двете системи май има листи, или нещо аз не съм разбрал?
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                                Не забравайте, че сред електората на ДПС и БСП има по-малко в сравнение с другите партии - интернет потребители и те едва ли са гласували в тези анкети.Ето още една такава анкета с извадка от 4476 човека към момента на този постинг:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_question_sid=132Ето и такава с 26 198 анкетирани - но тази е от преди изборите за представители в Европейския парламент:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_question_sid=129
                                4476, а да не говорим за 26 198, е сериозна извадка, питай социолозите. И би трябвало резултатите да се доближават до истинските, но както виждаме се разминават сериозно. Което ще рече, че интернет гласуването е ала-бала, нещо като гласуването с SMS-и. В тази връзка да ви кажа, че на предстоящите избори ще има и електронно гласуване в някои секции. Всъщност то ще е толкова комично, че не си струва да го коментирам: ще се гласува с магнитна карта директно на тач скрийн дисплей, принтер ще отпечатва бюлетинка с вот, която трябва да се пусне в урната .Венсеремос :D !
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X