Синята коалиция!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кои ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
naskobg написа:Vladim написа:А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Видяло се е, че ГЕРБ ще спечелят изборите... Силно се надявам обаче да не могат да съставят самостоятелно правителство, а такова с участието на синята коалиция, защото ако ГЕРБ са сами във власта - жална и майка на това дето е останало от държавата ни!!! Като ги гледам, слушам и виждам какво вършат ББ и ЦЦ и като знам какви са местните им хора - нищо добро не ни чака. АМА НИЩО!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Huku написа:Мисля да гласувам за мажоритарния кандидат на Слави, това момиче много свестно се вижда
Коментар
-
Искрено ме разсмя със заключението си за някакъв активист на ГЕРБ. :D Нищо лично , но това ли е начина ти да даваш оценка на хора , партии и др. Говориш с един човек и край всички са такиваФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Не че защитавам колегата Immortal, с който сме приятели, но виждайки кои са водачите на листи за Ямбол от по-големите партии като ГЕРБ, БСП, НДСВ, РЗС и пр. искрено се възмущавам. Все хора преминавали от партия в партия или прочули се с непристойни дела и какво ли не още. За това маркирах "друга", но още не съм решил точно за коя. Така или иначе ще гласувам, дано да се появи достойния човек...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Atanas71 написа:Искрено ме разсмя със заключението си за някакъв активист на ГЕРБ. :D Нищо лично , но това ли е начина ти да даваш оценка на хора , партии и др. Говориш с един човек и край всички са такиваVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Humppa
Киро, ГЕРБ наистина излиза, че ще печелят. Но как ще правят правителство, с кого ще се коалират и колко ще изтраят - не ми го побира акъла. Мисля си и за вариант остра политическа криза, с оглед несъставяне на правителство. Не вярвам ГЕРБ да се коалира с ДПС и БСП. Остават им НДСВ, с които също е малко вероятно да се коалират. Бъдещи партньори ще са им ДСБ (ако прескочат), Сините, РЗС. Атака също ги изключвам първоначално, но може би да влязат в широка коалиция. Абе както и да стане - все сеир ще гледаме, докато потъваме :D
Коментар
-
Humppa
Atanas71 написа:Искрено ме разсмя със заключението си за някакъв активист на ГЕРБ. :D Нищо лично , но това ли е начина ти да даваш оценка на хора , партии и др. Говориш с един човек и край всички са такива
Коментар
-
Ами преди време ББ нарече ИК Гаргамел Съмнявам се да са си простили - просто такава е изгодата в момента.Представям си ББ премиер, ИК финансов министър Аз се съмнявам че ще може да се състави изобщо правителство ако се повторят резултатите от предишния избор.Миналия път поне имаше цел и ако не беше съставено правителство нямаше да успеем да влезем в ЕС. Аз също съм недоволен че се случи БСП да управлява с ДПС но такъв беше вотът...
Коментар
-
ilkor написа:Ами преди време ББ нарече ИК Гаргамел Съмнявам се да са си простили - просто такава е изгодата в момента.Представям си ББ премиер, ИК финансов министър Аз се съмнявам че ще може да се състави изобщо правителство ако се повторят резултатите от предишния избор.Миналия път поне имаше цел и ако не беше съставено правителство нямаше да успеем да влезем в ЕС. Аз също съм недоволен че се случи БСП да управлява с ДПС но такъв беше вотът...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Не забравайте, че сред електората на ДПС и БСП има по-малко в сравнение с другите партии - интернет потребители и те едва ли са гласували в тези анкети.Ето още една такава анкета с извадка от 4476 човека към момента на този постинг:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_question_sid=132Ето и такава с 26 198 анкетирани - но тази е от преди изборите за представители в Европейския парламент:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_qu...a-cuuka.com/14 <- Малко известни факти за Бойко Борисов***Vladim написа:А, защо ще гласувате за ..." ..."просто ми е любопитно." ... "българинът гласува" ... "без да е наясно съвсем, защо го прави..." :
Коментар
-
niko_ymn написа:Не забравайте, че сред електората на ДПС и БСП има по-малко в сравнение с другите партии - интернет потребители и те едва ли са гласували в тези анкети.Ето още една такава анкета с извадка от 4476 човека към момента на този постинг:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_question_sid=132Ето и такава с 26 198 анкетирани - но тази е от преди изборите за представители в Европейския парламент:http://jobs.bg/poll_view.php?poll_question_sid=129Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар