Привет колеги,Позволявам си да пусна подобна анкета, без никаква политическа агитация. Посочвам основните претенденти, за които се сещам. Все пак от тях зависи бъдещето ни - нашето и на децата ни!Подреждам най-популярните партии по азбучен ред. Вие сте! Благодаря Ви!Опс..пропуснах ДПС и НДСВ...моля ако е възможно модераторите да ги добавят! Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кои ще гласувате?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Твърдо за Сините.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И аз мисля да гласувам за тях (ГЕРБ). Тия досега ги видяхме, че нищо не искат да направят, освен да си пълнят джобовете, да ги видим ГЕРБ сега.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Neosi написа:snake написа:Мисля, че е редно в анкетата да присъства и НДСВ, което вкара двама евродепутати. Няма логика РЗС да е в анкетата, а НДСВ да го няма.
Коментар
-
А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :D Спомням си много добре, как ни "оправи" Симеон, като дойде, прибра си имотите и се ската...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:А, защо ще гласувате за ГЕРБ ми е много интересно? Какви силни и достойни фигури видяхте в тази партия? Не се заяждам, просто ми е любопитно. Искам да се убедя, че българинът гласува все за новопоявили се формации без да е наясно съвсем, защо го прави... :D
Коментар
-
Да питам привържениците на ГЕРБ не ви ли идва в повече Бат Бойко постоянно по ТВто? Скоро мернах по БТВ, че го даваха на болничното легло като му лекуват крака. Лошо няма, дано само не влезе в болница да го оперират от хемороиди...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Да питам привържениците на ГЕРБ не ви ли идва в повече Бат Бойко постоянно по ТВто? Скоро мернах по БТВ, че го даваха на болничното легло като му лекуват крака. Лошо няма, дано само не влезе в болница да го оперират от хемороиди...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар