Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кои ще гласувате?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Да питам привържениците на ГЕРБ не ви ли идва в повече Бат Бойко постоянно по ТВто? Скоро мернах по БТВ, че го даваха на болничното легло като му лекуват крака. Лошо няма, дано само не влезе в болница да го оперират от хемороиди...
    Хм...не..не ми идва...ама Симеон Сакскобурготски - испанец (взе си имотите човека), Ахмед Демир Доган - етнически турчин (притежава цяла България) и Сергей Дмитриевич Станишев - руснак, номенклатура на БКП - заради които спряха всички пари от ЕЮ ( за тоталния грабеж не говоря) МИ ДОЙДОХА В ПОВЕЧЕ!!! БАСТА! :D
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Добавих НДСВ.Единият глас за БСП е от мен

Коментар

ilkor написа:
        Добавих НДСВ.Единият глас за БСП е от мен
        Добави и ДПС моля!!
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
          Ахмед Демир Доган - етнически турчин (притежава цяла България)
          Ти се чустваш като крепостен селянин ли? Отговори само за "крепостен", другото си го знаем Мдааа, ей тва е то - хората гласуват на принципа "Я да ги видим и тези" и като "и тези ги оправят" започват оплакванията.И мен ми се иска да видя, ама не и точно сега. Ако е вярно за задгробния живот, може и да се върна да видя. Ама сега съм жив, не искам някой да си играе с живота ми и да се пробва и той. Влади, заеби Бойко. Как може да гласуваш за политик, чиито идеи не познаваш? Кажи ми три неща които ББ обещава да направи? Какви са му принципите?
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            Neosi написа:
            Ахмед Демир Доган - етнически турчин (притежава цяла България)
            Ти се чустваш като крепостен селянин ли? Отговори само за "крепостен", другото си го знаем Мдааа, ей тва е то - хората гласуват на принципа "Я да ги видим и тези" и като "и тези ги оправят" започват оплакванията.И мен ми се иска да видя, ама не и точно сега. Ако е вярно за задгробния живот, може и да се върна да видя. Ама сега съм жив, не искам някой да си играе с живота ми и да се пробва и той. Влади, заеби Бойко. Как може да гласуваш за политик, чиито идеи не познаваш? Кажи ми три неща които ББ обещава да направи? Какви са му принципите?
            О.. Петьо...ако започна да пиша по въпросите ти, няма да ми стигне нощта...Не казвам, че ББ е много хубав, умен и всякакъв - искам едно обаче - тия момчета от "Тройната коалиция" да ги няма - това, което направиха е страхотия - просто се сблъсквам с него всеки ден!(Абсолютен селянин съм си...ама не и крепостен )
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ще гласувам за ГЕРБ ей така без да давам обяснение защо Все пак по-добре от тези които няма да гласуват , а само мрънкат Поне ще има на кой да се сърдя ако има за какво
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

тоя път мисля да гласувам за сефте за герб1 защото няма никой друг който тотално да не се е омазал вече пред нас 2 защото осъзнах едно нещо,всеки един НЕгласувал ,все едно дава глас за доган и резняците
                ex.Мареа ТД100

Коментар

ГЕРБтова е единствената възможност за промянаАз винаги съм се ядосвал като кажат че българина е прост човек обаче найстина е така. Не мога да разбера как БСП имаха толкова мн гласове на изборите за евродепутати?!? Чудя се как може хем да не си доволен от досегашното управление и пак и пак да продължаваш да го подкрепяш .... е да прост е българиа. Или пък е доволен от управлението .. което е още по-абсурно .... Никой не може да каже че ГЕРБ ще са добри, но поне да се даде възможност на нов човек да се опита. Пък и то толкова е затънала България че с години не може да се оправи... А някой като почнат да казват "Видяхме го какво направи Бойко с боклука.." .. нямам думи ... тея хора правят ли ралика между кмет и министър-председател ... Плюс това аз съм убеден че това с боклука беше саботаж от страна на управляващите ... е тва е елементарното мислене на хората и за тва сме на тоя хал ... ебали му майката на боклука ... Депутатите си гласуваха заплати 3000лв, в време на криза а пари за пенсионерите няма .. дето цял живот са се бъхтели и сега умират от глад.. а те с цялата си наглост си ги пвишиха и два месеца преди изборите си ги намлиха .... по голяма наглост от това няма .... както и да се надявам се ГЕРБ да спечелят и вероятно така ще стане ..
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Аз ЩЕ гласувам. За който и да е. Просто ЩЕ гласувам.

Коментар

Синьо е небето, Синьо е морето, Сини са очите на Апостола!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

naskobg написа:
                        ...защото кмета в Пловдив, който е от ГЕРБ направи много за града...
                        Не съм съвсем сигурен, но не беше ли от ВМРО...незная със сигурност!? Но наистина ми прави впечатление на човек с ясни цели и воля да ги постигне.Иначе на предстоящите избори ще дам гласът си за синята коалиция. Всички желаем по-качествен живот, но това наистина зависи от нас самите.
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Мисля да гласувам за мажоритарния кандидат на Слави, това момиче много свестно се вижда

--------------------

Коментар

ilkor написа:
                            Единият глас за БСП е от мен
                            Гласуваш за Станишев-получаваш ДОГАН!!

Коментар

ogi28b написа:
                              Аз ЩЕ гласувам. За който и да е. Просто ЩЕ гласувам.
                              Нещо демагостваш ми се струва.Не ми изглеждаш на толкова неориентиран човек.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Синьо е небето, Синьо е морето, Сини са очите на Апостола!
                                "Какъв e гъзът на маймуната?

Коментар

Working...
                                X