Рових рових такава тема не видях ако има sorryТа защо фиат?Какво Ви накара да купите точно тази кола?На кой принцип сте:-красива отвън пък под капака кой ти гледа(или- капак ли от къде се отваря?)-Важни са конете е верно не трябва да я дигам на крик щото може да си остана без прагове ама пък е 200 коня(примерно)-ЕЕЕ мечтаех си за Мерцедес ама не мистигнаха около 10ина хиляди та това там fiat си некакав ще ми свърши работа-или чисто и просто чух шума на двигателя и това ми е достатъчно-Накратко какво харесвате и какво мразите в колата си? какви са предимствата на FIATA ви?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАЩО FIAT ?
Collapse
X
-
Защо точно Fiat? Просто защото става хоби в последствие. За другите марки мога да кажа че не е хоби а бизнес. Тръпка си е да караш FIAT за разлика примерно от VW. Това е кола която не се е наложила а просто си е избрана от гледна точка на елегантност,дизайн и различие за разлика от другите автомобили които гонят серевнование и двубой. Това е автомобил "сам за себе си" - достоен да се нарече FIATУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Защо точно Fiat? Просто защото става хоби в последствие. За другите марки мога да кажа че не е хоби а бизнес. Тръпка си е да караш FIAT за разлика примерно от VW. Това е кола която не се е наложила а просто си е избрана от гледна точка на елегантност,дизайн и различие за разлика от другите автомобили които гонят серевнование и двубой. Това е автомобил "сам за себе си" - достоен да се нарече FIAT''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
Фиат защото ми харесва и мога да си го позволя... били се чупили бла бла кола която да не се чупи няма ! Какво не ми харесва ? В типото огромното табло и разполжението на пепелника .... в пунтото нищо което да ме дразни ...какво ми хареса ? На типото мотора возията ,че е широко.... Пунтото ускорението, мотора, интериора, дизаина, седалките и спирачкитеFiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
-
Защо моя Фиат 1.9 чист дизел ... защото живея в София ... харчи ми малко в задръстванията ... и трите майстора, на които съм я водил са ми казвали, че е много свестен дизел ... защото на магистралата си държа 150 без никакви грижи от скормните 60 коня ... защото в София ми харчи 6-6.5 а на магистралата ми харчи 5 ... защото всеки ремонт ми е не повече от 150 - 200 лева, каквото и да е ... защото като се кача в него не ми се слиза от седалката ... защото на почти 10 години колата не харчи и милилитър масло ... защото дизеларката ми мърка като 2 годишо коте ... защото като съм на зор ме закарва за 9 минути от красна поляна до студентски град ... защото волана ми се върти като геврек с това Сити ... защото ми е жал да я продам сега, когато имам пари за много по добра кола ... и ми се кара още тя ... сърце не ми дава да я продам ... защото я обичам ... може да е одраскана оттук оттам женицата, обаче винаги когато ми потрябва е насреща ... гледам си я не като жена а като дете ... направо сърце не ми дава да я продам ....Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Защо моя Фиат 1.9 чист дизел ... защото живея в София ... харчи ми малко в задръстванията ... и трите майстора, на които съм я водил са ми казвали, че е много свестен дизел ... защото на магистралата си държа 150 без никакви грижи от скормните 60 коня ... защото в София ми харчи 6-6.5 а на магистралата ми харчи 5 ... защото всеки ремонт ми е не повече от 150 - 200 лева, каквото и да е ... защото като се кача в него не ми се слиза от седалката ... защото на почти 10 години колата не харчи и милилитър масло ... защото дизеларката ми мърка като 2 годишо коте ... защото като съм на зор ме закарва за 9 минути от красна поляна до студентски град ... защото волана ми се върти като геврек с това Сити ... защото ми е жал да я продам сега, когато имам пари за много по добра кола ... и ми се кара още тя ... сърце не ми дава да я продам ... защото я обичам ... може да е одраскана оттук оттам женицата, обаче винаги когато ми потрябва е насреща ... гледам си я не като жена а като дете ... направо сърце не ми дава да я продам ....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ichkin написа:Защо моя Фиат 1.9 чист дизел ... защото живея в София ... харчи ми малко в задръстванията ... и трите майстора, на които съм я водил са ми казвали, че е много свестен дизел ... защото на магистралата си държа 150 без никакви грижи от скормните 60 коня ... защото в София ми харчи 6-6.5 а на магистралата ми харчи 5 ... защото всеки ремонт ми е не повече от 150 - 200 лева, каквото и да е ... защото като се кача в него не ми се слиза от седалката ... защото на почти 10 години колата не харчи и милилитър масло ... защото дизеларката ми мърка като 2 годишо коте ... защото като съм на зор ме закарва за 9 минути от красна поляна до студентски град ... защото волана ми се върти като геврек с това Сити ... защото ми е жал да я продам сега, когато имам пари за много по добра кола ... и ми се кара още тя ... сърце не ми дава да я продам ... защото я обичам ... може да е одраскана оттук оттам женицата, обаче винаги когато ми потрябва е насреща ... гледам си я не като жена а като дете ... направо сърце не ми дава да я продам ....Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Абе каквото и да си говорим караме ФИАТ и то 10-15 годишни, защото са евтини. Естествено за мен няма място за сравнение с преките конкуренти от другите марки. Няма как да сложиш до Брава/Браво един Голф 3. Но веднага заменям Бравата за едно БМВ 3 2008г. Нищо, че сега 10 човека по гоуфаджийски маниер ще ми кажат, че БМВ са пълни боклуци и т.н. и по-хубава кола на света от Фиат няма. Много си обичам Бравката, но това не ми пречи да призная, че има по-добри коли от нея.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар