Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧРД на Valentin_V и karloson

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И много хубави неща да ви се случват.

Коментар

С малко закъснение, честит рожден ден и на двама ви! Всичко най-хубаво да ви се случва x 2! Две коли, две къщи, две дебели сметки в банка, две деца, но по една жена за всеки! Наздраве!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

...

Irka_fihi написа:
        С малко закъснение, честит рожден ден и на двама ви! Всичко най-хубаво да ви се случва x 2! Две коли, две къщи, две дебели сметки в банка, две деца, но по една жена за всеки! Наздраве!
        Благодаря! Макар че какво излиза - всичко, за което се плаща данък ни пожелаваш по две, само за жената, дето няма данък (все още ) върху нея - само една :D Макар че има логика - две сметки в банката са достатъчни само за една жена
        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

То две коли ги имам верно едната е 20 годишна другата е 14г но ги нямам банковите сметки. Тази година много калпава дано не фалираме.
          Обичам си работата.

Коментар

...

Valentin_V написа:
            То две коли ги имам верно едната е 20 годишна другата е 14г но ги нямам банковите сметки. Тази година много калпава дано не фалираме.
            А бе ще се държим взаимно по форумски Ей го - моя климатик има нужда да го прегледа някой, ще вложа някой лев в банковата сметка Не че ще те оправи, ама все си е капка Изпосталя народа - миналите години по 1 месец се чакаше лятото да ти монтират климатика, ама сега... Ще видим и аз какви ще ги ожъна...
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Пожелавам по една жена, щот съм фен на моногамията, макар че вече всеки втори мъж има по две (едната нерегламентирана ).Идеалниат вариант е да се вземе жена от нашата зодия - чувала съм, че който си вземе такава, все едно има цял харем.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Честито и от нас, макар и с още по-голямо закъснение.Пожелавам ви здраве, късмет, и кризата по-бързо да си отива, че всички ни е налегнала

Коментар

Working...
                X