http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43173 Ето от къде можеш да си поръчаш прагове и спойлер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОНКРЕТНО иckaм я КРАСИВА КАК И КЪДЕ???
Collapse
X
-
kaliopis написа:ремъка си е добре това което ми обясниха тогава е че не е била белязана и не могат да нагласят клапаните както трябва та демек не се отварят едновременно...А за този сервиз дали имаме в предвид един и същи намира се отдясно като идваш от сливница посока Кооперативния преди светофара на пощата
Коментар
-
като бях в люлин в сервиза, да видят защо загрява ми казаха, че е нормално на 100 градуса да включва перките и помуждудругото ми предложиха радиатор, че моя може да не бил съвсем наред, 30лв за 5мин спойлери, дам, тези на колегата от пловдив изглеждат много добре, дето Герака е пуснал линк и аз мисля да му стана клиент след време..пп ама едно нещо много ме кефи... това как жените си ВОДИТЕ колата насам-натам, това не е куче само с добри чувства го казвам, всичките ми приятелки шофьорки казват такаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Е водя все пак звучи по добре от изказването на мой колега(мъж) "трябва да занеса колата на сервиз"пояснявам колата му беше цяла просто за смяна на макферсон.Колт(кото с(до праговете и на мен ми харесаха подробност е само че в мойта къща най-склонната да давам пари за колата съм аз според мъжа ми може и без това така че ще трябва сама да се справям и с ваша помощ като му дойде времето .Пък ще помагате като набавя нещата къде да я "водя" да я оправят А колкото до проблема на ремъка единственото което ми казаха че ще ми помогне е качествена диагностика в свестен сервиз.А и аз просто казвам как ми е обяснено на мен все. пак на вас тия неща определено са ви по ясни а аз тепърва се" уча" що е това кола демек като ми кажат имаш проблем с еди какво си аз изкам да знам къде се намира това еди какво си каква работа върши така че простете невежите.ПП и спойлера също е готин''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
Да направиш колата ’красива’ е само началото. След това просто задължително трябва да имаш гараж. Много е жалко да видиш кола наточена направена - и прашасала и окаляна. Фанатично миене на колата, пастиране - това е 50% от ’красотата’. Тъй че осигури си условията за ’после’ и така я прави ’красива’.
Коментар
-
Vladim написа:sachma написа:kaliopis написа:казаха ми за един сервиз срещу пощата в Люлин някой да е ходил там на диагностика????N.Y. State of Mind
Коментар
-
сега ми сложиха табелка под чистачката от този сервиз колежке, закарай колата в някой Бош сервиз или ДиН в люлин, уж са реномирани сервизи, ако пък не, отиди и в АутоИталия, поне трябва да разбират от Фиатки аз лично съм вдигнал ръце от майстори...за ремъка мога да те пратя в горна баня при един човек, ще ти го зацепи като хората, ако искаш драсни лично да ти дам телефона муA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар