Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОНКРЕТНО иckaм я КРАСИВА КАК И КЪДЕ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43173 Ето от къде можеш да си поръчаш прагове и спойлер
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

iuly_vn написа:
      ... котки, стойте настрана, от колите на колежките.
      Знаеш ли колко го натисках моя звяр да прочете това, ма не знам дали разбра...Гледа, гледа монитора, и то умно го гледа...ама май само следеше мишката с поглед

Коментар

kaliopis написа:
        ремъка си е добре това което ми обясниха тогава е че не е била белязана и не могат да нагласят клапаните както трябва та демек не се отварят едновременно...А за този сервиз дали имаме в предвид един и същи намира се отдясно като идваш от сливница посока Кооперативния преди светофара на пощата
        Еми именно! Ремъка ти не е добре. Закарай я някъде където имат тапите за разпр. валове!! Друг начин няма.

Коментар

като бях в люлин в сервиза, да видят защо загрява ми казаха, че е нормално на 100 градуса да включва перките и помуждудругото ми предложиха радиатор, че моя може да не бил съвсем наред, 30лв за 5мин спойлери, дам, тези на колегата от пловдив изглеждат много добре, дето Герака е пуснал линк и аз мисля да му стана клиент след време..пп ама едно нещо много ме кефи... това как жените си ВОДИТЕ колата насам-натам, това не е куче само с добри чувства го казвам, всичките ми приятелки шофьорки казват така
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Е водя все пак звучи по добре от изказването на мой колега(мъж) "трябва да занеса колата на сервиз"пояснявам колата му беше цяла просто за смяна на макферсон.Колт(кото с(до праговете и на мен ми харесаха подробност е само че в мойта къща най-склонната да давам пари за колата съм аз според мъжа ми може и без това така че ще трябва сама да се справям и с ваша помощ като му дойде времето .Пък ще помагате като набавя нещата къде да я "водя" да я оправят А колкото до проблема на ремъка единственото което ми казаха че ще ми помогне е качествена диагностика в свестен сервиз.А и аз просто казвам как ми е обяснено на мен все. пак на вас тия неща определено са ви по ясни а аз тепърва се" уча" що е това кола демек като ми кажат имаш проблем с еди какво си аз изкам да знам къде се намира това еди какво си каква работа върши така че простете невежите.ПП и спойлера също е готин
            ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Да направиш колата ’красива’ е само началото. След това просто задължително трябва да имаш гараж. Много е жалко да видиш кола наточена направена - и прашасала и окаляна. Фанатично миене на колата, пастиране - това е 50% от ’красотата’. Тъй че осигури си условията за ’после’ и така я прави ’красива’.

Коментар

Vladim написа:
                sachma написа:
                kaliopis написа:
                казаха ми за един сервиз срещу пощата в Люлин някой да е ходил там на диагностика????
                Абе зарежи го тоя сервиз. Колко писано има тука за него...едно положително мнение не съм видял, да ме поправи някои ако греша.
                В този сервиз ми бе достатъчно само да надникна... Някакви изтормозени типове работят в него, навсякъде е супер мръсно, а и доколкото видях нямат повдигач, а само канли, което за добър сервиз е недопустимо. Исках да ми погледнат окачването, а те ми казаха ела в понеделник в 9 сутринта, ние имаме и части. Това ми беше достатъчно да ме откажат. Написаното в рекламните брошурки, които слагат под чистачките на колите нямат нищо общо с реалността в този сервиз!
                Аз като щях да сменям ангренажния ремък и звъннах, викам си нали от форума рекламка, банерче, ала-бала, а и колегата Г-типо тогава обади, че уж били сменили персонала, отношението към клиентите, давало се гаранция...да ама грънци. Дадоха ми цена 90лв. което не е много, но като питах за гаранция ми казаха "абе к’ва гаранция бе т’ва са глупости" е глупости ама ако се скъса? Или не е сложен както трябва? После доуточнихме, че ако искам гаранция цената ще е друга, а гаранцията е 5000км. Колкото вие сте ме виждали там, толкова ме видяха и те. Това бяха моите контакти с това дюкянче.
                N.Y. State of Mind

Коментар

сега ми сложиха табелка под чистачката от този сервиз колежке, закарай колата в някой Бош сервиз или ДиН в люлин, уж са реномирани сервизи, ако пък не, отиди и в АутоИталия, поне трябва да разбират от Фиатки аз лично съм вдигнал ръце от майстори...за ремъка мога да те пратя в горна баня при един човек, ще ти го зацепи като хората, ако искаш драсни лично да ти дам телефона му
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Working...
                  X