Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теория на конспирацията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теория на конспирацията

Само ден след обявяване на последна степен на опасност от "свински грип" откриха ваксина.Самона мен ли ми се струва,че всичко бе изкуствено пресилено и ннадуто и сега някой ще дръпне с едни милиарди напред?
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Нищо случайно не случва в света
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Еми как..то не беше луда крава, то не беше птичи грип...хайде пък сега и свински. След година може и овчи грип да ни сполети (макар че като гледам някои отдавна ги е лепнал) :D
      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Аз таман описах в другата тема по този повод подозренията си и ето, че май мнението ми е било повече за тука :P
        DEYAN IYI написа:
        По повод "радостната" новина за ваксината, докато се осведомявах по телевизията днес, седя и си мисля в какъв свят живеем.Някой разработва вирус - не твърде смъртоносен, който предизвиква куткудякане, кукуригане, мучене, грухтене..., пуска го, стотина човека по света почват да пърдят и грухтят, медиите, щото си нямат друга работа психясват, пишат и бришат, истеризират целия свят и в един съдбовен момент, подобно на ген. Радецки на Шипка, на световната сцена се появява мъдра и трудолюбива фармацевтична компания, която изобретява ваксина, чудотворна при това. Рекламните агенции, наречени "медии", проглушават на нов глас ушите на мало и голямо, а министерствата на здравеопазването от близо и далеч започват да се притесняват "ще има ли достатъчно ваксинки и за нас". Не знам държавата или ваксинираният я плаща тая пущина, но и в двата случая е от данъкоплатеца. В крайна сметка имаме "хепи енд". И хората не кукуригат, мучат и квичат и някому джобчето пълно До пъдпъдъкане :P
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Working...
        X