Само ден след обявяване на последна степен на опасност от "свински грип" откриха ваксина.Самона мен ли ми се струва,че всичко бе изкуствено пресилено и ннадуто и сега някой ще дръпне с едни милиарди напред?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теория на конспирацията
Collapse
X
-
Аз таман описах в другата тема по този повод подозренията си и ето, че май мнението ми е било повече за тука :PDEYAN IYI написа:По повод "радостната" новина за ваксината, докато се осведомявах по телевизията днес, седя и си мисля в какъв свят живеем.Някой разработва вирус - не твърде смъртоносен, който предизвиква куткудякане, кукуригане, мучене, грухтене..., пуска го, стотина човека по света почват да пърдят и грухтят, медиите, щото си нямат друга работа психясват, пишат и бришат, истеризират целия свят и в един съдбовен момент, подобно на ген. Радецки на Шипка, на световната сцена се появява мъдра и трудолюбива фармацевтична компания, която изобретява ваксина, чудотворна при това. Рекламните агенции, наречени "медии", проглушават на нов глас ушите на мало и голямо, а министерствата на здравеопазването от близо и далеч започват да се притесняват "ще има ли достатъчно ваксинки и за нас". Не знам държавата или ваксинираният я плаща тая пущина, но и в двата случая е от данъкоплатеца. В крайна сметка имаме "хепи енд". И хората не кукуригат, мучат и квичат и някому джобчето пълно До пъдпъдъкане :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар