Наложи ми се да почовъркам някои дреболии и се сетих, че хамалогията може да се облекчи, т.е. вместо да търкам с пиличките да използвам миниятюрна дрелка със заболекарско борче на нея, както и за пробиване на малки отвори, но уви тук в Габрово не намирам такива чудесии, има само гайко и винтовърти, но на тях неможе да се сложи това което искам. Дайте някакви идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся дрелка за часовникарса работа
Collapse
X
-
Dremel и Jeep са търговски наименования Аз си купих подобно устройство за около 50лв. Но Габрово-Казанлък са на един Шипченски проход разстояниеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
NikMar написа:Остава да си измисля път към Търново или Казанлък, че Габрово такива магазини няма. Благодаря за инфото.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
NikMar написа:Остава да си измисля път към Търново или Казанлък, че Габрово такива магазини няма. Благодаря за инфото.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:NikMar написа:Остава да си измисля път към Търново или Казанлък, че Габрово такива магазини няма. Благодаря за инфото.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Нещо такова като на Interceptor ме устройва, но немога да намеря. Колко струва тази базикня и от къде я намери?Днес ходих до Търново в Метро и Практикер, само в Практикер намерих 3 модела, но започват от 60 лв нагоре до 240 лв. Най-евтиния комплект е на Budget - 60 лв. доста скъпичко за инструмент който няма да изпозвам ежедневно а само при необходимост. Имам идея да сглобя нещо или от зъболекарска турбина само че от стрите с жило ако намеря, или да ягмосам една отверка която е с цанга и да направя някоя конструкция с нея и двигател от чистачки например, като връзка може да се използва даже и километражно жило и т.н. Ако успея да коструирам с помощта на един приятел тази джаджа ще ви пиша какво сме измислили.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar: Ако ми остане време през седмицата - ще се размърдам до един магазин за подобни джаджи - такова малко е полезно и за мен...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:NikMar: Ако ми остане време през седмицата - ще се размърдам до един магазин за подобни джаджи - такова малко е полезно и за мен...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар