Колеги, имам едно въпросче...Примерно следната цитуация.. направил съм автокаско и си карам някаде извън населено място и насреща ми някакво животно(куче,кон,мечка) набивам спирачки и по някаква голяма случаиност късам ангренажен ремък... Какво правим в тая ситуация за да оправдая каското или няма как да стане и ремонта си го поемам аз?Благодаря Ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Примерна ситуация - Автокаско
Collapse
X
-
Re: Примерна ситуация - Автокаско
teo2 написа:Колеги, имам едно въпросче...Примерно следната цитуация.. направил съм автокаско и си карам някаде извън населено място и насреща ми някакво животно(куче,кон,мечка) набивам спирачки и по някаква голяма случаиност късам ангренажен ремък... Какво правим в тая ситуация за да оправдая каското или няма как да стане и ремонта си го поемам аз?Благодаря Ви!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Ами ... намираш някакъв склон ... засилваш колата до 50-60 км/ч и се забиваш в някое дърво ... като преди това си си взел 5 възглавници около теб и си с колан Викаш кат ... казваш, че е имало някакво Йети на пътя ... ако трябва викаш и застрахователите на оглед ... и така ... всичко е причинено от удара Yellow_Flash_Colorz_PDT_45Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Re: Примерна ситуация - Автокаско
teo2 написа:Колеги, имам едно въпросче...Примерно следната цитуация.. направил съм автокаско и си карам някаде извън населено място и насреща ми някакво животно(куче,кон,мечка) набивам спирачки и по някаква голяма случаиност късам ангренажен ремък... Какво правим в тая ситуация за да оправдая каското или няма как да стане и ремонта си го поемам аз?Благодаря Ви!OPEL GTC DTH 2007
STILO 1.6 16 V 2002
Коментар
-
Ichkin написа:Ами ... намираш някакъв склон ... засилваш колата до 50-60 км/ч и се забиваш в някое дърво ... като преди това си си взел 5 възглавници около теб и си с колан Викаш кат ... казваш, че е имало някакво Йети на пътя ... ако трябва викаш и застрахователите на оглед ... и така ... всичко е причинено от удара Yellow_Flash_Colorz_PDT_45OPEL GTC DTH 2007
STILO 1.6 16 V 2002
Коментар
-
Ichkin написа:Ами ... намираш някакъв склон ... засилваш колата до 50-60 км/ч и се забиваш в някое дърво ... като преди това си си взел 5 възглавници около теб и си с колан Викаш кат ... казваш, че е имало някакво Йети на пътя ... ако трябва викаш и застрахователите на оглед ... и така ... всичко е причинено от удара Yellow_Flash_Colorz_PDT_45OPEL GTC DTH 2007
STILO 1.6 16 V 2002
Коментар
-
Би било много хубаво застрахователите да ни плащат ремонтите и смяната на консумативи по колите. Просто ей така, щото са ларж и са пичове. Щеше да настъпи едно всемирно спокойствие: плащаш 300 лв. автокаско и будалите застрахователи ти поемат всички ремонти по колата и ... един мармот опакова шоколадчета "Милка".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар