Понеже ще сменям застрахователната компания, а във всички груги освен Генарали ми искат аларма - там повече няма да си направя застраховка, сега трябва да слагам аларма....Някой знае ли колко пари излиза една аларма и дали от тия най-евтините би се прецакала бързо...Също така има една шукарийка дето ти се вдигат прозорците като заключиш колата - това при всички аларми ли го има?...Както и да ми препоръчат някъде в София, където да ида да ме обслужат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за аларма?
Collapse
X
-
Накарай ги да ти дадат да прочетеш договора, който предлагат за застраховката, поне на Булстрад изрично беше записно, че трябва да има или аларма или имобилайзер, което на теб ти е заводско. Просто се правят на тарикати.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Аларми вече има евтини и за по 40-50 лв,незнам по колко изкарват,но дали ще дадеш 100 или 50лв все един и същи китайски боклук ще е За тази шукарийка дето вдига стъклата,то е такъв модул,някои коли си го имат оригинално.Като идеш при алармаджиите те ще ти кажат дали го имаш,ако не трябва да го закупиш допълнително като цената му е около 70-80 за китайските ментета,и към 100лв и доста нагоре за по-качествените,но тогава трябва да си търсиш и аларма с възможност да вържеш към нея такъв модул.С две думи,ако го нямаш,не си заслужава парите.
Коментар
-
Riki888 написа:За Булстрад - не само че ти искат аларма ами те пращат да ти маркират колата - 40 лева удоволствието. Миналата година не искаха маркиране обаче тая година било задължително.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар