Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за аларма?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за аларма?

Понеже ще сменям застрахователната компания, а във всички груги освен Генарали ми искат аларма - там повече няма да си направя застраховка, сега трябва да слагам аларма....Някой знае ли колко пари излиза една аларма и дали от тия най-евтините би се прецакала бързо...Също така има една шукарийка дето ти се вдигат прозорците като заключиш колата - това при всички аларми ли го има?...Както и да ми препоръчат някъде в София, където да ида да ме обслужат
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Накарай ги да ти дадат да прочетеш договора, който предлагат за застраховката, поне на Булстрад изрично беше записно, че трябва да има или аларма или имобилайзер, което на теб ти е заводско. Просто се правят на тарикати.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аларми вече има евтини и за по 40-50 лв,незнам по колко изкарват,но дали ще дадеш 100 или 50лв все един и същи китайски боклук ще е За тази шукарийка дето вдига стъклата,то е такъв модул,някои коли си го имат оригинално.Като идеш при алармаджиите те ще ти кажат дали го имаш,ако не трябва да го закупиш допълнително като цената му е около 70-80 за китайските ментета,и към 100лв и доста нагоре за по-качествените,но тогава трябва да си търсиш и аларма с възможност да вържеш към нея такъв модул.С две думи,ако го нямаш,не си заслужава парите.

Коментар

значи с мойта съм извадил късмет че имам такъв модул
        1.6 16v Abarth

Коментар

За Булстрад - не само че ти искат аларма ами те пращат да ти маркират колата - 40 лева удоволствието. Миналата година не искаха маркиране обаче тая година било задължително.
          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Riki888 написа:
            За Булстрад - не само че ти искат аларма ами те пращат да ти маркират колата - 40 лева удоволствието. Миналата година не искаха маркиране обаче тая година било задължително.
            Как няма да ти маркират колата бе брат ми ... ти от кой сват идваш Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Относно алармата ... гледам, че си в студентски ... аз в Студентски град си слагах мойта аларм, която е с централно, някаква американска ли там каква беше ... момчетата работят читаво и ми взеха 140 лв ... Ако те интересува, пиши да ти кажа каде е точно и евентуално ако искаш телефон Относно застраховката ... аз също миналата година бях на Дженерали, но тази година съм на Бул Инс и за това слагах и аз алармата Дженерали не струват
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
            X