ее то е малко разликата.Аз викам ако е РАЗЛИКА да си е найстина разлика.И да видиш как веднага почнали да си правят ГО в др.области.Ма всъшност дали е възможно.пп.не моа да си смена ника,не мошах да намера,ако някой мои да го смени на ВЕН.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност за автомобили от Перник
Collapse
X
-
vin_d написа:ее то е малко разликата.Аз викам ако е РАЗЛИКА да си е найстина разлика.И да видиш как веднага почнали да си правят ГО в др.области.Ма всъшност дали е възможно.пп.не моа да си смена ника,не мошах да намера,ако някой мои да го смени на ВЕН.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
е това ма нем ми мерише на дискриминация. и мисля че е много смотано. аз съм засичал много софиянци да щофират все едно са само те на пътя. на едно кръстовище за 1 семица 3-ма софиянци ми взеха предимството и за малко да стане беля. а също защо все пискат че хора от други градове отиват в столицата, а те на къде ходят. познавам много хора който си продават жилищата в софия и идват в перник да живеят.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:е това ма нем ми мерише на дискриминация. и мисля че е много смотано. аз съм засичал много софиянци да щофират все едно са само те на пътя. на едно кръстовище за 1 семица 3-ма софиянци ми взеха предимството и за малко да стане беля. а също защо все пискат че хора от други градове отиват в столицата, а те на къде ходят. познавам много хора който си продават жилищата в софия и идват в перник да живеят.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Важното е, че прумяха как се прави застраховка - - вече има разделяне на млади, рискови, с произшествия през миналата година...Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:ele написа:Важното е, че прумяха как се прави застраховка - - вече има разделяне на млади, рискови, с произшествия през миналата година...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Добре де....нямам ПТП-та...почти на 23 съм - регион Плевен и ме оръсиха 280лв за гражданска - повече от колкото ми е каското....Не ми се вижда много оправдано, но както и да е....Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Добре де....нямам ПТП-та...почти на 23 съм - регион Плевен и ме оръсиха 280лв за гражданска - повече от колкото ми е каското....Не ми се вижда много оправдано, но както и да е....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Еми и аз за първи път чух, но направих грешката да я направя....става въпрос за Дженерали...до колкото разбрах и в Армеец цените са подобни вече....В някои от компаниите още работят по старите тарифи, но не се знае до кога....Поне я направих на разсрочено плащане и мисля да не си платя втората вноска.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Според мен е нормално цената на гражданската да се определя по няколко признака:1. Място на, което е регистриран автомобила. Ако според статистиката на това място стават много катастрофи е нормално и цената да е по-висока! Не виждам, какво толкова им се чудите на перничани, явно там се удрят повечко.2. Възраст на водача. В Англия например цената на гражданската отговорност на младежи 18-19 годишни е, колкото малка кола втора употреба! Разбира се ако някой вземе книжка на 30 години отново ще се води млад водач, а не, като у нас... 3. Риск на водача. Ако имаш 5 катастрофи зад гърба си, а аз нямам нито една е нормално гражданската ти да е в пъти по-скъпа от моята! При нас обаче май няма база данни за това всеки, колко пъти е бил причинител на ПТП...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Immortal написа:http://www.sdi.bg/onlineInsurance/calculator.doВай вай вай!!!!Верно бе!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар