Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гражданска отговорност за автомобили от Перник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

No_Name написа:
    Не съм съгласна, че трябва да се разделя на области. Това наистина си е дискриминация. Застраховката трябва да се определя според това, колко рисков шофьор си. Тоест, колко произшествия(и вината е твоя) имаш, колко нарушения си извършил и др. такива.
    То пак може да си рисков шофьор, да създаваш ситуации за ПТП, но да няма такова. И да приемем че си такъв, защото такива има и то много, откъде застрахователят ще знае дали можеш или не можеш да управляваш добре автомобил, както и да се ориентираш навременно в дадените ситуации. Защото повечето от шофьорите имам изключително слабо ориентиране, което пък може да доведе до ПТП с човека, шофиращ зад него. Това няма как да се знае. Иначе за нарушенията, ако има документация за тях, съм съгласен. И плюс разделението на млад, стар и т.н. Но това няма как да предотврати бъдещите ПТП. Или пък да накара Минчо с Гоуф 2-ка от 90-а година, не знам дали има така, не съм запознат с Гоуф, да не се грижи за колата си и да не кара като безсмъртен.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Извинявам се че не е по темата но някой може ли да ми каже каква е глобата и дали отнемат точки за това че детето ми не е било на детско столче детето е на 2 годинки.още веднъж се извинявам.

Коментар

Ако някой си мисли, че му идват скъпи застраховките и данъците по лекия автомобил мога само да го посъветвам да провери цените за Бургас и после да се оплаква ...Според мен да се дели на групи данъка и застраховката е пълна простотия. Регистрирам си колата в Долно Баирище, за без пари минавам всички процтотии и тругвам да карам из страната и да правя золуми, кво праим тогава ?Караш кола плащаш, не караш, стоиш си на задника - не плащаш. Цената трябва да е една. Всеки е потенциален убиец на пътя.

Коментар

Tornado написа:
          Immortal написа:
          http://www.sdi.bg/onlineInsurance/calculator.doВай вай вай!!!!Верно бе!
          Кое е вярно ?Попълни данните за един и същ автомобил с регистрация РК и СА да видиш какво ще ти излезе.Май в София са по-скъпи застраховките а?
          Имах предвид, че наистина в Дженерали са по 260 лв - за Ямбол толкова ми излезе за моята кола...А миналата година платих 150 със зелената карта (в друга компания де)

Коментар

защото най-добрите шофьори са от перник хахахахах
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

nai7 написа:
              Извинявам се че не е по темата но някой може ли да ми каже каква е глобата и дали отнемат точки за това че детето ми не е било на детско столче детето е на 2 годинки.още веднъж се извинявам.
              Глобата, съгласно ЗДВП е 50лв, а за точките не съм сигурен дали нарушението не се вписва в това:21. За неправилен превоз на хора. /чл.185 ЗДвП/ 3 к.т.
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Working...
              X