Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гражданска отговорност за автомобили от Перник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гражданска отговорност за автомобили от Перник

Сега казаха в новините на НОВА ТВ, че някои застрахователи увеличили цената на застраховката за автомобили с пернишка регистрация, тъй като шофьорите им били в групата на рисковите водачи и колите се движели основно в София, където трафикът е натоварен... Голямо нещо е славата
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Да! Днес ми казаха че имало по новините за пернишките "РАЦЕРИ"
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

време беше
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Кретенията обхваща цялата държава!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Перник и Враца сьс 100 лева горница в застраховката Живея на входа на София от кьм магистрала Хемус ,Врачански бегачки (грохнали аудита 80-тки ,клекнали голфчета с тьмни стькла )се пускат в надпревара по Владимир Вазов ,на мен ми се е случвало да ме гонят безуспешно няколко пьти Не 100 лева ,с 1000 трябва да им вдигнат застраховките
          http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Скъпа "Гражданска отговорност" за пернишкия голф, известява Новинар голям майтап
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Одобрявам.

Коментар

И аз одобрявам не 100 ами напрао 500пъти да имя вдигнат

Коментар

То на чужд гръб и 100 тояги са малко.Недейте така колеги.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

http://news.plovdiv24.com/94925.html случайност :DПС: вижте и новините по-доло : 10.05.2009 » "Голфаджия" помете пенсионер на пешеходен светофар и му строши черепа705.05.2009 » "Голфаджия" без книжка помете жена на тротоара и избяга2329.04.2009 » Младеж с "Голф" помете дете в Катуница5
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз не одобрявам. какво сте ги емнали перничани.Шофьори с "пернишки" маниери ги има навсякъде из родината.

Коментар

тва освен, че е супер тъпо, ами и няма как да стане. по-възможно е да почнат да гледат кой колко катастрофи има и т.н., а и е нормално вече да се гледа това. лошото е, че колкото и да се вдигат застраховките ние няма да усетим по повечето дадени ни пари, щото някой ще ги изпапа
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

mitakkk написа:
                          Аз не одобрявам. какво сте ги емнали перничани.Шофьори с "пернишки" маниери ги има навсякъде из родината.
                          Точно! И мен много са ме дразнили хора с номера РК и със СО и С и СА и У, да не забравяме А и т.н. Най-правилно ще е който има ПТП по негова вина за изминалата година, ГО да е с някакъв процент отгоре. Ама сега да вдигнеш застраховката на някой примерен шофьор, който за 10 години няма едно ПТП, само защото е от Перник е меко казано тъпо.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не това е смисъла на това "вдигане".От няколко години насам, в бланките на застраховките има една точка: "Къде предимно се кара автомобила" с отговори "Столица", "Голям град", "Малък град или село".Според отговора на този въпрос (а на практика - според регистрацията на автомобила), застрахователите предлагат различни цени на застраховките. Най-скъпа е в София, по-евтина в Перник, Ямбол и т.н, и най-евтина - в Любимец и селата .Факт е обаче, че Перник и София почти са се слели, в този смисъл (и в тон с предложението на Бат’Бойко да прави Перник квартал на София), цените на застраховките в Перник и София ще се изравнят. Между другото разликата в цените е в рамките на 5-10 лв.Иначе съм абсолютно за това, да се гледа досието на всеки шофьор, и при причинено ПТП по негова вина, цената на застраховката му да скача.

Коментар

..

В Щатите например-говоря за Бостън и района за други не съм сигурен-при ПТП по твоя вина обещетение не се изплаща.Няма каско-маско,виновен ли си бъркаш дълбоко в......джобчето.А тук какво -купи тати количка,прави каско и ходи сине(щерко) трепи аз съм насреща.

Коментар

Working...
                              X