Сега казаха в новините на НОВА ТВ, че някои застрахователи увеличили цената на застраховката за автомобили с пернишка регистрация, тъй като шофьорите им били в групата на рисковите водачи и колите се движели основно в София, където трафикът е натоварен... Голямо нещо е славата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност за автомобили от Перник
Collapse
X
-
Перник и Враца сьс 100 лева горница в застраховката Живея на входа на София от кьм магистрала Хемус ,Врачански бегачки (грохнали аудита 80-тки ,клекнали голфчета с тьмни стькла )се пускат в надпревара по Владимир Вазов ,на мен ми се е случвало да ме гонят безуспешно няколко пьти Не 100 лева ,с 1000 трябва да им вдигнат застраховките
Коментар
-
http://news.plovdiv24.com/94925.html случайност :DПС: вижте и новините по-доло : 10.05.2009 » "Голфаджия" помете пенсионер на пешеходен светофар и му строши черепа705.05.2009 » "Голфаджия" без книжка помете жена на тротоара и избяга2329.04.2009 » Младеж с "Голф" помете дете в Катуница5Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
тва освен, че е супер тъпо, ами и няма как да стане. по-възможно е да почнат да гледат кой колко катастрофи има и т.н., а и е нормално вече да се гледа това. лошото е, че колкото и да се вдигат застраховките ние няма да усетим по повечето дадени ни пари, щото някой ще ги изпапаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
mitakkk написа:Аз не одобрявам. какво сте ги емнали перничани.Шофьори с "пернишки" маниери ги има навсякъде из родината.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не това е смисъла на това "вдигане".От няколко години насам, в бланките на застраховките има една точка: "Къде предимно се кара автомобила" с отговори "Столица", "Голям град", "Малък град или село".Според отговора на този въпрос (а на практика - според регистрацията на автомобила), застрахователите предлагат различни цени на застраховките. Най-скъпа е в София, по-евтина в Перник, Ямбол и т.н, и най-евтина - в Любимец и селата .Факт е обаче, че Перник и София почти са се слели, в този смисъл (и в тон с предложението на Бат’Бойко да прави Перник квартал на София), цените на застраховките в Перник и София ще се изравнят. Между другото разликата в цените е в рамките на 5-10 лв.Иначе съм абсолютно за това, да се гледа досието на всеки шофьор, и при причинено ПТП по негова вина, цената на застраховката му да скача.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар