значи днес отидах да ми прегледат колата.. Карам фиат браво 96 и понеже това ми е първата кола и нищо не разбирам от ремонти и от части реших да се допитам до вас колеги.. те ми дадаха списък с неща които трябва да се сменят и смятам да ви напиша това каквото ми написаха че ми е за смяна и някои ако може да ми каже орентировачно колко струват всичките части които ще напиша ест. груба сметка просто да сравня с това което ще ми кажат като цена... а някои може да ми помогне ще му бъда мн благодарен Списъка за смяна:1.Масло двигател и скоростна кутия2.филтри-маслен/въздушен3.надкладки предни4.ремъци и ролки двигател5.тампон за заден мост лявако някои може да ми каже тия неща грубо колко струват ще съм му много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам въпросче
Collapse
X
-
Re: Имам въпросче
icemaster89 написа:значи днес отидах да ми прегледат колата.. Карам фиат браво 96 и понеже това ми е първата кола и нищо не разбирам от ремонти и от части реших да се допитам до вас колеги.. те ми дадаха списък с неща които трябва да се сменят и смятам да ви напиша това каквото ми написаха че ми е за смяна и някои ако може да ми каже орентировачно колко струват всичките части които ще напиша ест. груба сметка просто да сравня с това което ще ми кажат като цена... а някои може да ми помогне ще му бъда мн благодарен Списъка за смяна:1.Масло двигател и скоростна кутия2.филтри-маслен/въздушен3.надкладки предни4.ремъци и ролки двигател5.тампон за заден мост лявако някои може да ми каже тия неща грубо колко струват ще съм му много благодаренLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Re: Имам въпросче
icemaster89 написа:значи днес отидах да ми прегледат колата.. Карам фиат браво 96 и понеже това ми е първата кола и нищо не разбирам от ремонти и от части реших да се допитам до вас колеги.. те ми дадаха списък с неща които трябва да се сменят и смятам да ви напиша това каквото ми написаха че ми е за смяна и някои ако може да ми каже орентировачно колко струват всичките части които ще напиша ест. груба сметка просто да сравня с това което ще ми кажат като цена... а някои може да ми помогне ще му бъда мн благодарен Списъка за смяна:1.Масло двигател и скоростна кутия2.филтри-маслен/въздушен3.надкладки предни4.ремъци и ролки двигател5.тампон за заден мост лявако някои може да ми каже тия неща грубо колко струват ще съм му много благодаренEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
icemaster89 написа:еми аз си смених сичките схеми плус ми опражиха скоросната кутия,и ми закачиха гърнето и ми взеха 540 лв ремаците и ролките са оригинални за фиат, масло 10-40 и сичките схеми на левия задем мост лагери млагери сичко сменихаNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
icemaster89 написа:еми аз си смених сичките схеми плус ми опражиха скоросната кутия,и ми закачиха гърнето и ми взеха 540 лв ремаците и ролките са оригинални за фиат, масло 10-40 и сичките схеми на левия задем мост лагери млагери сичко смениха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар