Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам въпросче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам въпросче

значи днес отидах да ми прегледат колата.. Карам фиат браво 96 и понеже това ми е първата кола и нищо не разбирам от ремонти и от части реших да се допитам до вас колеги.. те ми дадаха списък с неща които трябва да се сменят и смятам да ви напиша това каквото ми написаха че ми е за смяна и някои ако може да ми каже орентировачно колко струват всичките части които ще напиша ест. груба сметка просто да сравня с това което ще ми кажат като цена... а някои може да ми помогне ще му бъда мн благодарен Списъка за смяна:1.Масло двигател и скоростна кутия2.филтри-маслен/въздушен3.надкладки предни4.ремъци и ролки двигател5.тампон за заден мост лявако някои може да ми каже тия неща грубо колко струват ще съм му много благодарен

http://axm-auto.com/index.php
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Кой двигател?Иначе досега да ти ги бях написал горе-долу.Колегата по горе в мнението си е посочил линк в който можеш да разгледаш всичко което те интересува.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Имам въпросче

icemaster89 написа:
        значи днес отидах да ми прегледат колата.. Карам фиат браво 96 и понеже това ми е първата кола и нищо не разбирам от ремонти и от части реших да се допитам до вас колеги.. те ми дадаха списък с неща които трябва да се сменят и смятам да ви напиша това каквото ми написаха че ми е за смяна и някои ако може да ми каже орентировачно колко струват всичките части които ще напиша ест. груба сметка просто да сравня с това което ще ми кажат като цена... а някои може да ми помогне ще му бъда мн благодарен Списъка за смяна:1.Масло двигател и скоростна кутия2.филтри-маслен/въздушен3.надкладки предни4.ремъци и ролки двигател5.тампон за заден мост лявако някои може да ми каже тия неща грубо колко струват ще съм му много благодарен
        Дай номера на рамата и ще ти дам различни предложения
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

blagodarq vi mn Благодаря ви мн(ого).В нашия форум е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пише на кирилица.Всяко следващо ваше мнение, което не е написано на кирилица, ще бъде изтривано без предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

icemaster89 написа:
            blagodarq vi mn
            Ти пък. Гледай сега. Разваляш хубавата работа.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

еми по инерция...

Коментар

Re: Имам въпросче

icemaster89 написа:
                Масло двигател - Selenia 20K - 16лв.ск. кутия - Tutela 75W90 - 16,50лв. (и двете в АутоИталия)маслен филтър - 5лв. в Т&Н Карнакладки - аз си взех Mintex за 56лв. Има и по-евтини но аз от тези съм доволен.За другите неща ахм-ауто може да ги провериш.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

еми аз си смених сичките схеми плус ми опражиха скоросната кутия,и ми закачиха гърнето и ми взеха 540 лв ремаците и ролките са оригинални за фиат, масло 10-40 и сичките схеми на левия задем мост лагери млагери сичко смениха

Коментар

icemaster89 написа:
                    еми аз си смених сичките схеми плус ми опражиха скоросната кутия,и ми закачиха гърнето и ми взеха 540 лв ремаците и ролките са оригинални за фиат, масло 10-40 и сичките схеми на левия задем мост лагери млагери сичко смениха
                    А поне върнаха ли ти частите, старите?
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

icemaster89 написа:
                      Колега нещо много пари са ти взели,имам Брава 1,6 16в ремък+2 ролки 100 лв работа по смяната 60 лв.

Коментар

дам върнаха ми старите части еми и аз мисля че ми взеха мн пари но ко да правя трябваше да ги сменя...

Коментар

Working...
                        X