Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам въпросче към някой компетентен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    mitakkk написа:
    Не бой се, ще ти носим цигари и вазелин Mr. Green
    Е много грубо.
    Много грубо ще бъде ако не му носим!
    .
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Mен друго ме заинтригува (не по темата). Кога за 25 мнения е успял да си изпроси предупреждение???
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Много грубо ще бъде ако не му носим! Mr. Green
        Е това наистина е грубо?Аз незнаех, че можеш да лежиш в затвора за това.

Коментар

Irka_fihi написа:
          Mен друго ме заинтригува (не по темата). Кога за 25 мнения е успял да си изпроси предупреждение???
          Ако още с регистрацията започнеш да обиждаш и с теб така ще стане.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Той закона си е закон, но да сте чули някой да е вкаран в затвора за шофиране без книжка?!?Този член на закона е още едно потвърждение на максимата, че "Законът е врата в полето".

Коментар

Не знам, но снощи един катаджия /след като ми взе вечерята Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 / ми разказва, как на някакъв му дали 6 месеца условно, защото карал без книжка и се пробвал да даде 10 лв. .... обида Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 И тез му турнали белезниците и айде ... честитка ... Да внимавате с катаджиите в Дупница ей ... оказа се, че всички ги мразим Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Това с вазелина... А едно от правилата на форума е, че нямаше да бъдат толерирани оскърбителни и обидни към колегите постове...... Явно и тук правилата не са за всички.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  Това с вазелина... А едно от правилата на форума е, че нямаше да бъдат толерирани оскърбителни и обидни към колегите постове...... Явно и тук правилата не са за всички.
                  Кое с вазелина? Кое точно е обидно и оскърбително? Кои точно правила не са за всички.Престанете да търсите под вола теле.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе и на мен не ми беше ясно с кое и кой съм оскърбил, когато си получих предупреждението ама както и да. Да не спамим все пак темата на човека.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Глей ся...човекът е тръгнал към затвора, продължавайки да кара без книжка (видно от цитираните законови разпоредби).Не виждам нищо оскърбително, да занесеш на някой, който е в затвора, вазелинче. Това даже може да се тълкува като благотворително събитие... щото там без вазелин...лошо!Ако някой се е оскърбил от благотворителното ми предложение - негова си работа. Да се оплаче, да ме докладва...пък..каквото сабя покаже.

Коментар

style34 написа:
                        За каква книжка става въпрос? Трябва ми книжка ли, за да карам?
                        Мисля че жълта книжа ни трябва... Аман от тарикати...ПП:А защо да мразим катаджиите???Защото някой без книжка се врязва в теб със 100 и после той се оттървава жив и здрав а ти си осакатен или още по лоше мъртъв...Затова ли да ги мразим ,че някой си върши работата?!?!?!ПП2:А вазелин ще му трябва и то много...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Tornado написа:
                          Irka_fihi написа:
                          Ако още с регитрацията започнеш да обиждаш и с теб така ще стане.
                          Това заплаха ли е, г - син Модератор???
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Tornado написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Ако още с регитрацията започнеш да обиждаш и с теб така ще стане.
                            Това заплаха ли е, г - син Модератор???
                            Май май считай се за предопредена
                            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                            X