kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имам въпросче към някой компетентен
Collapse
X
-
Irka_fihi написа:Mен друго ме заинтригува (не по темата). Кога за 25 мнения е успял да си изпроси предупреждение???Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не знам, но снощи един катаджия /след като ми взе вечерята Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 / ми разказва, как на някакъв му дали 6 месеца условно, защото карал без книжка и се пробвал да даде 10 лв. .... обида Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 И тез му турнали белезниците и айде ... честитка ... Да внимавате с катаджиите в Дупница ей ... оказа се, че всички ги мразим Yellow_Flash_Colorz_PDT_48Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
style34 написа:Това с вазелина... А едно от правилата на форума е, че нямаше да бъдат толерирани оскърбителни и обидни към колегите постове...... Явно и тук правилата не са за всички.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Глей ся...човекът е тръгнал към затвора, продължавайки да кара без книжка (видно от цитираните законови разпоредби).Не виждам нищо оскърбително, да занесеш на някой, който е в затвора, вазелинче. Това даже може да се тълкува като благотворително събитие... щото там без вазелин...лошо!Ако някой се е оскърбил от благотворителното ми предложение - негова си работа. Да се оплаче, да ме докладва...пък..каквото сабя покаже.
Коментар
-
style34 написа:За каква книжка става въпрос? Трябва ми книжка ли, за да карам?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Tornado написа:Irka_fihi написа:Mен друго ме заинтригува (не по темата). Кога за 25 мнения е успял да си изпроси предупреждение???"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Tornado написа:Irka_fihi написа:Mен друго ме заинтригува (не по темата). Кога за 25 мнения е успял да си изпроси предупреждение???"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар