Той закона си е закон, но да сте чули някой да е вкаран в затвора за шофиране без книжка?!?Този член на закона е още едно потвърждение на максимата, че "Законът е врата в полето".
Не знам, но снощи един катаджия /след като ми взе вечерята Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 / ми разказва, как на някакъв му дали 6 месеца условно, защото карал без книжка и се пробвал да даде 10 лв. .... обида Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 И тез му турнали белезниците и айде ... честитка ... Да внимавате с катаджиите в Дупница ей ... оказа се, че всички ги мразим Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
Това с вазелина... А едно от правилата на форума е, че нямаше да бъдат толерирани оскърбителни и обидни към колегите постове...... Явно и тук правилата не са за всички.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Това с вазелина... А едно от правилата на форума е, че нямаше да бъдат толерирани оскърбителни и обидни към колегите постове...... Явно и тук правилата не са за всички.
Кое с вазелина? Кое точно е обидно и оскърбително? Кои точно правила не са за всички.Престанете да търсите под вола теле.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Глей ся...човекът е тръгнал към затвора, продължавайки да кара без книжка (видно от цитираните законови разпоредби).Не виждам нищо оскърбително, да занесеш на някой, който е в затвора, вазелинче. Това даже може да се тълкува като благотворително събитие... щото там без вазелин...лошо!Ако някой се е оскърбил от благотворителното ми предложение - негова си работа. Да се оплаче, да ме докладва...пък..каквото сабя покаже.
За каква книжка става въпрос? Трябва ми книжка ли, за да карам?
Мисля че жълта книжа ни трябва... Аман от тарикати...ПП:А защо да мразим катаджиите???Защото някой без книжка се врязва в теб със 100 и после той се оттървава жив и здрав а ти си осакатен или още по лоше мъртъв...Затова ли да ги мразим ,че някой си върши работата?!?!?!ПП2:А вазелин ще му трябва и то много...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар