Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам въпросче към някой компетентен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам въпросче към някой компетентен

Искам да попитам каква ли е санкцията за акт без книжка и неспиране на стоп палка? Имам акт без да имам книжка и ми е интересно да разбера каква ли ще е санкцията! Ако има някой който знае нека напише. Благодаря предварително
    Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
    ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
    DREAMS: SEDICI !!!

Re: имам въпросче към някой компетентен

azsumpolud написа:
    Искам да попитам каква ли е санкцията за акт без книжка и неспиране на стоп палка? Имам акт без да имам книжка и ми е интересно да разбера каква ли ще е санкцията! Ако има някой който знае нека напише. Благодаря предварително
    айде още един батман
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Леле-мале...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

акт

Мисля,че първо трябва да ти счупят палката в главата,а после направо да те нашият в затвора,заради такива дебили като теб умират невинни хора.Бах ти и олигофрена.
        Marea HLX 147ps

Коментар

Принципно ... нямал си никога книжка или ти е отнета?Или имаш, но не е била в теб?Ако ти е отнета и ако зависи от мен, нарушението ти е престъпление, криминализирано е и аз бих държал на чл. 343в. от НК:
          Чл. 343в. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред, се наказва с лишаване от свобода до две години.
          При други случаи не знам, мисля, че около 500 лева беше акта. Пак по НК, но не мога да дам точна формулировка сега.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Направо си за каторга в Сибир Как няма да спреш на стоп-палка, бе човек!

Коментар

Re: имам въпросче към някой компетентен

azsumpolud написа:
              Мен най-малко ще ме е срам да напиша това нещо, където и да било ! Имах работник, който като теб не може да си вземе книжката от КАТ защото преди да я изкара има 5 акта за без книжка и дължи около 2800 лв. глоби да не говорим, че няма да я види докато е жив !
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ама вече ти се е случило да не спреш или тепърва планираш да не спираш?

Коментар

Kuku написа:
                  Ама вече ти се е случило да не спреш или тепърва планираш да не спираш?
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

...ами той човека си го е казал с подписа си: "Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!"
                    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

За каква книжка става въпрос? Трябва ми книжка ли, за да карам?
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                        За каква книжка става въпрос? Трябва ми книжка ли, за да карам?
                        ми не, не книжката кара колата
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

///// написа:
                          Направо си за каторга в Сибир Как няма да спреш на стоп-палка, бе човек!
                          А така! Кажи му го! Ще ми кара без книжка той!!!Иначе мисля, че това са приложимите в случая наказания:ЗДвП: Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.:1. който управлява моторно превозно средство, след като е лишен от това право по съдебен или административен ред;2. който управлява моторно превозно средство, без да притежава съответното свидетелство за управление или то е отнето по реда на чл. 171, т. 1 или 4;Чл. 175. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв. водач, който:3. откаже да предаде документите си на органите за контрол или по какъвто и да е начин осуети извършването на проверка от органите за контрол;Ако те хванат втори път обаче, след като веднъж вече са ти съставили акт, мисля че е приложим НК, който колегата Malone ти е цитирал по-горе.Не бой се, ще ти носим цигари и вазелин

Коментар

Не бой се, ще ти носим цигари и вазелин Mr. Green
                            Е много грубо.

Коментар

mitakkk написа:
                              Не бой се, ще ти носим цигари и вазелин Mr. Green
                              Е много грубо.
                              Много грубо ще бъде ако не му носим!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X