Искам да попитам каква ли е санкцията за акт без книжка и неспиране на стоп палка? Имам акт без да имам книжка и ми е интересно да разбера каква ли ще е санкцията! Ако има някой който знае нека напише. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имам въпросче към някой компетентен
Collapse
X
-
Re: имам въпросче към някой компетентен
azsumpolud написа:Искам да попитам каква ли е санкцията за акт без книжка и неспиране на стоп палка? Имам акт без да имам книжка и ми е интересно да разбера каква ли ще е санкцията! Ако има някой който знае нека напише. Благодаря предварителноВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Принципно ... нямал си никога книжка или ти е отнета?Или имаш, но не е била в теб?Ако ти е отнета и ако зависи от мен, нарушението ти е престъпление, криминализирано е и аз бих държал на чл. 343в. от НК:Чл. 343в. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред, се наказва с лишаване от свобода до две години..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: имам въпросче към някой компетентен
azsumpolud написа:Искам да попитам каква ли е санкцията за акт без книжка и неспиране на стоп палка? Имам акт без да имам книжка и ми е интересно да разбера каква ли ще е санкцията! Ако има някой който знае нека напише. Благодаря предварителноAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
///// написа:Направо си за каторга в Сибир Как няма да спреш на стоп-палка, бе човек!
Коментар
-
mitakkk написа:Не бой се, ще ти носим цигари и вазелин Mr. GreenVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар