Като ви гледам кой с какъв телефон е и ме хваща зависта....1.От 5 години с Сименс Ц652.От 7 месеца с нокиа 1208 .....П.П Няма пари за повече...Този фиат е егати гълтача на пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кой с какъв телефон
Collapse
X
-
http://www.mobilebulgaria.com/mobile...d=1746този телефон да знае някой кога ще излезне в Европа или Българияфиатче Браво 2.0
Коментар
-
mnpenchev
HTC Touch HD & Nokia 6220 classic, нокиата се продава някой с телефон с прозорци ако може да подскаже как да гледам вбокса и тубата през браузър ?
Коментар
-
mnpenchev написа:HTC Touch HD & Nokia 6220 classic, нокиата се продава някой с телефон с прозорци ако може да подскаже как да гледам вбокса и тубата през браузър ?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Ползвам Sony Ericsson K800i като личен и Nokia 2610 като служебен. Винаги съм бил фен на Ериксоните, а по-рано на Сименс дори още в имам един SL45, но последните години не правя нищо с което да ме трогнат.Колкото до Нокиа, много екстри за много-много пари!!! На цената на която ще си купиш среден клас нокиа ще си купиш всяка друга марка от по-висок калас Колеги сори ма не ме кефят!!!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Ползвам Sony Ericsson K800i като личен и Nokia 2610 като служебен. Винаги съм бил фен на Ериксоните, а по-рано на Сименс дори още в имам един SL45, но последните години не правя нищо с което да ме трогнат.Колкото до Нокиа, много екстри за много-много пари!!! На цената на която ще си купиш среден клас нокиа ще си купиш всяка друга марка от по-висок калас Колеги сори ма не ме кефят!!!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
аз съм със Сони Ериксон П1 и Нокиа 6600.. и аз не съм фен на нокиа, сменилсъм 5 телефона, тоя ми е 6ти ако не се лъжа и всичките са били сонита. 66цата я взех защото ми трябваше 2ри телефон а тоя беше далаверски. а що се отнася до качество, SEто е също толкова качествено колкото и нокиатаПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
mnpenchev написа:HTC Touch HD & Nokia 6220 classic, нокиата се продава някой с телефон с прозорци ако може да подскаже как да гледам вбокса и тубата през браузър ?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
PREDATORst написа:TAIF написа:Ползвам Sony Ericsson K800i като личен и Nokia 2610 като служебен. Винаги съм бил фен на Ериксоните, а по-рано на Сименс дори още в имам един SL45, но последните години не правя нищо с което да ме трогнат.Колкото до Нокиа, много екстри за много-много пари!!! На цената на която ще си купиш среден клас нокиа ще си купиш всяка друга марка от по-висок калас Колеги сори ма не ме кефят!!!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:PREDATORst написа:TAIF написа:Ползвам Sony Ericsson K800i като личен и Nokia 2610 като служебен. Винаги съм бил фен на Ериксоните, а по-рано на Сименс дори още в имам един SL45, но последните години не правя нищо с което да ме трогнат.Колкото до Нокиа, много екстри за много-много пари!!! На цената на която ще си купиш среден клас нокиа ще си купиш всяка друга марка от по-висок калас Колеги сори ма не ме кефят!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:TAIF написа:PREDATORst написа:TAIF написа:Ползвам Sony Ericsson K800i като личен и Nokia 2610 като служебен. Винаги съм бил фен на Ериксоните, а по-рано на Сименс дори още в имам един SL45, но последните години не правя нищо с което да ме трогнат.Колкото до Нокиа, много екстри за много-много пари!!! На цената на която ще си купиш среден клас нокиа ще си купиш всяка друга марка от по-висок калас Колеги сори ма не ме кефят!!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар