Re: кой с какъв телефон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кой с какъв телефон
Collapse
X
-
От няколко месеца съм с Nokia 5800 Express Musik...и някакъв странен модел на VodafoneFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Някой има ли на Мобиком?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Винаги съм мразел като видя някой с 2 телефона - викам хем гъзар, хем неможе 2 сметки да плати. Да обаче ми се налага в този момент да имам 3 2 служебни и 1 личен. Да започнем с личния - Nokia N70 music edition, от близо 3 години го имам уж куче марка ау ама и той си пада по бъгване. Иначе като го взех беше ехеееее.... Сега никаква стойност. Ей го на батко : Той се разправя с Globul.Единият служебен е най-смотаният телефон попадал в ръцете ми! Няма такова объркано меню, смотана памет и прочие. Sagem myC5-3.Ей го смотльо :Тука цакат Mtel - много ги ненавиждам. Най-гадният от гадните оператори.И третият служебен.... Е тва е куче марка, не му кара батерията по 2-3 дни, не забива, когато ми трябва върши работа. Перфектният телефон за мен. Nokia 1100. Ей го на кучето :само дето е със синьо, а не сиво.Той и той с Globul говори. П.П. Споменах ли, че повече пари за скъп телефон няма да дам!!! Е т’ва е старата любов, дето ми изяде финансите. Ама любов, какво да правиш. Nokia 6630 music edition....Баси още ме побиват тръпки като го видя....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз съм с два броя BlackBerry - малко са странни, малко са крашнали вече, но съм си свикнала с тях и си ги обичкам. Ето си ми ги...MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
-
Suppish написа:SokOtPraskova написа:Аз съм с два броя BlackBerry - малко са странни, малко са крашнали вече, но съм си свикнала с тях и си ги обичкам. Ето си ми ги...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Suppish написа:SokOtPraskova написа:Аз съм с два броя BlackBerry - малко са странни, малко са крашнали вече, но съм си свикнала с тях и си ги обичкам. Ето си ми ги...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Suppish написа:SokOtPraskova написа:Аз съм с два броя BlackBerry - малко са странни, малко са крашнали вече, но съм си свикнала с тях и си ги обичкам. Ето си ми ги...MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар