Като отворихме приказка за телефони, трябва ми модел на Samsung на който акумулатора да издържа повече време без зареждане!Харесвам марката, ама ей това им е проблема!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кой с какъв телефон
Collapse
X
-
Любимата ми тема! Още по-любима ми става като съм в компанията на хора, които могат да говорят 100 часа за тия пинчери Ама камери - мамери, дисплау-и и бабината му трънкина Вярно, на мен не ми е притрябвал сериозен телефон, но на 98% от хората, които познавам не им служат по-добре или не предлагат някакво кой знае какво удобство, телефоните за по 2-3 месечни заплати И въпросът не е в парите, а принципен. Говори се по тях, пращат се СОС-и..., ама имал камера! Е па кой си му требе, си купува цифров фотоапарат, де ги удря от землята сите с камерите :P Тоя ми е втори такъв служи вярно вече 2 години! Първият го потурчих някъде, след като отслужи към година и половина И двата съм ги взимал чисто нови. Нито се ебава, нито капризничи! Бачка и пее Мистър Минимъл :P Айде със здраве!
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Любимата ми тема! Още по-любима ми става като съм в компанията на хора, които могат да говорят 100 часа за тия пинчери Ама камери - мамери, дисплау-и и бабината му трънкина ...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар