Да се похваля и тук с новата ми придобивка. Не е нещо особено, но истинските фенове на Ferrari няма как да не го оценят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кой с какъв телефон
Collapse
X
-
А бе, май стана модерно да се вадят теми на по 3-4 години.Аз твърдо и след тези години си заставам зад Сименс С65.Уникален телефон.Имам и един Асус, ама той не минава в графата на телефоните, за това не го броя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:От днес с Н95-2 и чета как да го хакнаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:(много блага работа била навигацията, не гледам вече нито табели, нито карти),Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колега snake, вече съм си поискал сертификат, да си го имам и него Ще го разцъкам малко, интересна играчка е.Гармин не съм пускал от много време, но преди не бях доволен.iGo най ми допада.По темата - забравих и една служебна нокиа 1600 - няма такъв телефон, доста е летял, издръжлива батерия и фенерче (много полезно)F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар