Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таз вечер ми хареса Слави "ко ги направи" .

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone, как си шефе? Та по темата. Както willow75bg каза, и да не ти се иска, ти живееш със "стадото". Не живееш изолирано. И друго забелязвам. Друга българска черта, която специално във форума показвате много ясно ти и още няколко човека. За вас всички са овце, само вие не сте, вие виждате нещата в дълбочина, другите нямат глави на раменете си и т.н. Как така всеки за себе си е много умен, а другите не стават? И щото всички са много умни и сме цъфнали и вързали. Ти сам каза, че ако си по-интелигентен ще си много по-добре от сега. Ами ето Слави, защо го плюеш? Той е бачкал здраво, постигнал е много, все пак над 15 години в шоубизнеса никой не се е задържал, има изключителна популярност. Не съм му някакъв фен, но на черното бяло не мога да кажа. Пък това че правил чалга, ми вие като не правите какво? Слави е постигнал много. И мен ме дразни понякога, но най-малкото е дал хляба на много, много хора. Ама нали и това си е наша черта - да гледаме само лошото и да злорадстваме. И не ми обяснявай, че като си много умен и ще си много добре. Това не важи в страна където продавачките в мола взимат повече пари от учители, полицаи, банкови служители, мед. сестри и куп други иначе престижни професии.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Malone написа:
      tomazo написа:
      еххх само балет да имаше в темата и щеше да е муцка
      Охо, ти чакай само ele да я усети тази тема ...И тогава ще видиш "ко стаа".Кръв и зрелища ще има.
      Слави не го гледам, иначе, като му гледам рейтинга - може и предаването да му е добро, пък и понякога слушам пенсионерите да си приказват Слави какво снощи казал... Иначе правеше някакви конкурси за някакви таланти и коли раздаваше.... Веднъж го засякох по сигнално жълто по едни боксерки и леко пийнал се опитваше да затвори вратата, как се стърпя да не фрасне репортера....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

@style34Добре съм "Ромео", благодаря.Нямам нищо против стадото, имам против "пазача" на стадото. Или водача.От там си избирам и в кое стадо да бъда.
        style34 написа:
        Как така всеки за себе си е много умен, а другите не стават? И щото всички са много умни и сме цъфнали и вързали.
        Е именно де. Ако всички бяхме много умни нямаше да сме "цъфнали и вързали".Слави го плюя заради това, че се изживява като водач на "съпротивата".За бизнес уменията му свалям шапка.От гледна точка на "съпротивата" си е един съсел.Или по точно пинчер.Лае, чува се на 100 метра как се дере, но само да направиш едно по рязко движение и му чуваш ноктите как дращят по асфалта от бягане.И отдалече пак почва да се дере.
        style34 написа:
        И не ми обяснявай, че като си много умен и ще си много добре. Това не важи в страна където продавачките в мола взимат повече пари от учители, полицаи, банкови служители, мед. сестри и куп други иначе престижни професии.
        Еми стани продавачка в МОЛ, защо не?BTW, очевидно не си запознат със заплатите на посочените от тебе ... професии.Или пък има МОЛ-ове, където продавачката взема над 1 000 лева.Ако е така, моите извинения, напиши ми кой е МОЛ-а и къде да кандидаствам за работа.Средната заплата в МВР е 960 лева. Най-ниските полицейски заплати са 666 лева. Справка в сайта на МВР, във връзка със "жадната" стачка.За банкерите ... наистина нямаш представа колко взема един банков служител. Имам преки впечатления. Познавам тук таме някой банкер, които като ги напия и си казват всичко.За медицинските сестри също. Заплатата не е само това, което е щатното разписание. Имат пътеки, дежурства. Обикновено тези пари са повече от брутната им заплата. Впечатленията ми са от колега, чиято съпруга е медицинска сестра. Оправят се. Повече от добре.Учителската заплата ... да кажем средната е между 450 и 550 лева. Мога да получа точна информация, имам стотина фиша за заплати в къщи.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Хахахаххахаха, мерси, че ми каза за банкерските заплати. Да кажем, че по-добре знам как са. Все пак работя в централата на банка повече от 2 години. Аз не се оплаквам, но колегите в клоновата мрежа, особено в провинцията ти гарантирам, че взимат по-малко от продавачка в МОЛ-а, да не говорим за "Витошка". Сега не знам как е, но преди години мой познат взимаше на бул. "Витоша" 1200 лева чисто, гарантирано. Не знам на колко са го осигурявали. Сестра ми е учителка. Заплатите им се нормализираха верно миналата година след много мъки, ако си спомняш и национални стачки. А продавач няма да стана в МОЛ-а, но не това е въпроса...Ти го каза - ти си избираш водача на стадото. Какво лошо има Слави да се пробва. Някой може да избере него. И това, че е избрал него не го прави по-глупав от теб.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не и ако е останал с пръст в устата след припкането след Слави.Тогава със сигурност ще се окаже, че е взел НЕумно решение.Защото Слави ще си е Слави, а човека ще е един излъган мушмурок.Въпросния "водач" имаше достатъчно време да опита да промени нещо.Фактите показват, че или не може или не иска.За мен е без значение кое от двете в вярното, от значение е, че не е способен да проведе някаква резултатна инициатива.За каквото и да е.Силно казано, патетично, но ... България няма нужда от шутове, от палячовци, а от хора искащи и можещи да вземат решения, каквото и да им струва.
            www.cyxap.com

Коментар

Style, аз да ти кажа, че Слави нито може да пее, нито е шоумен - ХА познай защо?!После познай и защо се е задържал толкова години в шоубизнеса!Слави за мен е... мърша... поредната... след него е Бойко!

Коментар

Kuku написа:
                Style, аз да ти кажа, че Слави нито може да пее, нито е шоумен - ХА познай защо?!После познай и защо се е задържал толкова години в шоубизнеса!Слави за мен е... мърша... поредната... след него е Бойко!
                Мърша или не, поне казва нещата такива каквито са! Може да има лични интереси, може и да няма, ние едва ли може да кажем. Аз не съм му привърженик, но е помогнал на доста хора, макар и за собствена облага - не знам. Все пак не бива да се правят крайни заключения за даден човек, още повече ако не го познаваш лично. Преди години, когато го излъчваха 7ДНИ, аз имах служебни контакти с него защото работех в телевизията, като видеооператор. Гледал съм му почти всички предавания по време на репетиция. Там може да се види много повече от официалното излъчване. Виждал съм го как се държи сред приятели(негови) и затова не бих го нарекъл мърша. Какъвто и да е доста работи, което му прави чест. Но истината, е че ако не направим нещо ще ставаме по-зле. Направо ми се иска на изборите всички да гласуват невалидно и да се покаже, че не ги искаме тези в Парламента.
                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn, аз и ти нямаме нужда някой да ни се прави на пророк, на единствения прозрял истината.Всеки от нас вижда, че нещата са от зле по зле в страната ни. И не ми трябва Слави да си вдига рейтинга пред студентките дошли от село Мало Конаре, Пазарджишко, казвайки на бялото "бяло".А относно работата му, да, съгласен съм, работохолик е, заслужава си спечеленото.Евалла и на сценаристите му. Не на всички. Досещате се кой прави изключение.
                  www.cyxap.com

Коментар

Данчо, аз го наричам (и за мен е такъв) мърша, защото и той се изроди, и той се нагажда, и той се продава.Медийната власт с която разполага му предоставя възможно да повлича хора за лична изгода, в обречена (за другите) кауза.Не ми казвай, че чакаш Слави да ти даде акъл и/или да те управлява.... или пък Бойко?!И в този ред на мисли, Слави Трифонов по-безизвестен ли е от Бойко Борисов?Защо единия успява, а другия не?Или по-точно въпроса трябва да бъде, защо Слави не участва/притежава политическа партия, като е толкова известен, умен, богат.... дали защото не би успял, или защото не трябва да успява?!Да не говорим, че от години живее на стари лаври, а още от самото начало копира чужди предавания..... страшен (учиндолски) талант!

Коментар

@Malone имах едно гадже ,продавачка в мол :D и взимаше над 1000 лв,даже по празниците особено Коледа и НГ,подминаваше 3К :D ама парите все не и стигаха де тъй или иначе ...P.s.ейй с тва минало време дето го написах ,дали няма да ми изгори намалението @Кики ай стига бе ,агитатор пропагандист ,ако беше време оно ,вече да си в Белене :D
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Kuku написа:
                        Данчо, аз го наричам (и за мен е такъв) мърша, защото и той се изроди, и той се нагажда, и той се продава.Медийната власт с която разполага му предоставя възможно да повлича хора за лична изгода, в обречена (за другите) кауза.Не ми казвай, че чакаш Слави да ти даде акъл и/или да те управлява.... или пък Бойко?!И в този ред на мисли, Слави Трифонов по-безизвестен ли е от Бойко Борисов?Защо единия успява, а другия не?Или по-точно въпроса трябва да бъде, защо Слави не участва/притежава политическа партия, като е толкова известен, умен, богат.... дали защото не би успял, или защото не трябва да успява?!Да не говорим, че от години живее на стари лаври, а още от самото начало копира чужди предавания..... страшен (учиндолски) талант!
                        Така е, за съжаление! Всички управляващи и известни "личности" гледат собствената си изгода. Затова не бива да ги подкрепяме на изборите! Да печелят другаде, не на нашия гръб и за сметка на нашите деца.

Коментар

Danchojn написа:
                          Така е, за съжаление! Всички управляващи и известни "личности" гледат собствената си изгода. Затова не бива да ги подкрепяме на изборите! Да печелят другаде, не на нашия гръб и за сметка на нашите деца.
                          Как си го представяте, тези които призовавате да не гласуваме, това да се осъществи? Няколко човека ви казаха, че няма значение колко хора ще гласуват, депутатите пак ще са си 240 или колкото са си там. Та как си представяте, че твърдия и десциплинирания електорат на определени партии, няма да отиде да гласува? Това което правите с вашите призиви, отказвайки хората да гласуват, е да затвърдите властта на тези които са в момента на власт, те са с електорат, който винаги ще гласува. Може по томбак да се влачи от глад и недоимък, но пак ще отиде и ще гласува. Това ли искате всъщност?

Коментар

Кой е казал да не се гласува - точно обратното!!!

Коментар

peho написа:
                              Danchojn написа:
                              Как си го представяте, тези които призовавате да не гласуваме, това да се осъществи? Няколко човека ви казаха, че няма значение колко хора ще гласуват, депутатите пак ще са си 240 или колкото са си там. Та как си представяте, че твърдия и десциплинирания електорат на определени партии, няма да отиде да гласува? Това което правите с вашите призиви, отказвайки хората да гласуват, е да затвърдите властта на тези които са в момента на власт, те са с електорат, който винаги ще гласува. Може по томбак да се влачи от глад и недоимък, но пак ще отиде и ще гласува. Това ли искате всъщност?
                              Не казвам да не се гласува! А да се гласува с невалидна бюлетина! Така изборите стават невалидни. Крайно време е да се направи нещо.

Коментар

Ами аз това, което съм цитирал по горе го разбирам точно като призив да не се гласува.
                                Danchojn написа:
                                Не казвам да не се гласува! А да се гласува с невалидна бюлетина! Така изборите стават невалидни. Крайно време е да се направи нещо.
                                Това няма как да стане, пак по същите причини които съм изтъкнал в предното си мнение. Винаги ще има такива които ще гласуват с действителни бюлетини, споменал съм кои са тези хора.

Коментар

Working...
                                X